Nova kolekcija usnjenih torbic Liebeskind Berlin

Tudi pri modni hiši Liebeskind Berlin že vse diši po pomladi … GRAZIA vam tokrat predstavlja barvito kolekcijo za različne različne modne okuse. Usnjene torbice, denarnice in ostali modni dodatki so pri Liebeskindu izdelani z ljubeznijo. Vsak kos je nekaj posebnega, tako kot je posebna vsaka ponosna lastnica te znamke.

[sliderpro id=”716″]

Tokrat vam predstavljamo kolekcijo Laser Cut, ki je ena izmed štirih pomladnih kolekcij znamke Liebeskind Berlin. Posebnost teh usnjenih torbic, denarnic in modnih dodatkov se odraža njihovih detajlih, ki so izdelani ročno s posebno tehniko laserskega reza. Na voljo so štirje različni modeli torbic in vsak model ima svoje ime: AloeB, Amalie, Deby in Niva. Seveda pa k torbici potrebujete tudi denarnico in kozmetično torbico, ki ju lahko izberete kot komplet – v enaki barvi ali pa izberete vam ljubšo. Barve te kolekcije so redeča, svetlo modra in črna in že kličejo po pomladi.

Drage dame, čas je za nov modni dodatek. Vabimo vas v trgovino Liebeskind Berlin v Cityparku, kjer si lahko ogledate celotno pomladno kolekcijo, nekaj naših najljubših pa predstavljamo že v galeriji zgoraj!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si