Nova kozmetična linija Oliviers&Co.

1GRAZIA predstavlja novo kozmetično linijo negovalnih izdelkov za obraz, roke in telo Oliviers&Co. 

Oliviers&Co. je želel vnesti svoje znanje v linijo kozmetike. Oljčno olje, simbol sredozemske kulture, se, zahvaljujoč številnim ugodnim lastnostim, uporablja za lepotne rituale že od antičnih časov. Zaradi esencialnih maščobnih kislin, antioksidantov, polifenolov in vitaminov ima namreč izjemno hranilno in obnavljalno moč!

KREMA ZA OBRAZ Z OLJČNIM OLJEM

Izdelek je obogaten z oljčnim oljem, ki s svojo visoko vsebnostjo polifenolov, znanih kot eden najmočnejših antioksidantov, vitaminoma A in E ter oleinsko kislino neguje, obnavlja in ščiti kožo pred zunanjimi vplivi, ji povrne mehkobo in prožnost. Zaradi lahke teksture se hitro vpije. Nanesite zjutraj in zvečer na popolnoma očiščeno kožo.

Brez parabenov.

SERUM ZA OKOLI OČI

Izdelek je obogaten z oljčnim oljem, ki z visoko vsebnostjo polifenolov, znanih kot eden najmočnejših antioksidantov, preprečuje staranje kože. Osvežujoča tekstura kožo pomiri in jo naredi mehko. Izvleček semen kvinoje zmanjšuje zabuhlost.

Brez parabenov.

BALZAM ZA USTNICE

Balzam, obogaten z oljčnim oljem, neguje, pomirja in zaščiti vaše ustnice ter jim povrne prožnost in mehkobo.

Brez parabenov.

KREMA ZA ROKE Z OLJČNIM OLJEM

Krema za roke, obogatena z oljčnim oljem, oljem mareličnih pešk in makadamije vaše roke neguje in zaščiti. Zaradi nežne teksture se hitro vpije in pusti občutek svežine brez mastnega filma. Bogato z vitaminoma A in E ter oleinsko kislino.

Brez parabenov.

LOSJON ZA ROKE Z OLJČNIM OLJEM

Losjon z oljčnim oljem neguje in mehča vašo kožo, jo nežno odišavi in daje občutek svežine. Nanesite po vsakem umivanju rok.

Brez parabenov.

MLEKO ZA TELO Z OLJČNIM OLJEM

Mleko za telo, obogateno z oljčnim oljem in oljem mareličnih pešk, je idealno za vsakodnevno nego, saj z dolgotrajnim učinkom neguje, navlaži in zaščiti vašo kožo. Bogato z vitaminoma A in E in oleinsko kislino. Zaradi nežne teksture se hitro vpije in da koži žameten občutek ter jo nežno odišavi.

Brez parabenov.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si