Nova maskara za trepalnice, ki se dotaknejo zvezd

Ko se združita volumen in privzdignjenost, poneseta trepalnice v nebo!

Deborah Milano predstavlja maskaro 24Ore Instant Maxi Volume Up To The Stars, ki bo vašim trepalnicam v trenutku dodal volumen, privzdignjenost in ukrivljenost. 

Maskara 24Ore Instant Maxi Volume Up To The Stars se ponaša s čudovito formulo, ki je obogatena s svilenimi proteini, ki omehčajo in poskrbijo za najbolj neverjetno privihane trepalnice. Maskara v hipu naredi občudovanja vredne trepalnice, jim doda volumen, privzdignjenost in ukrivljenost. Pravzaprav se zdi, da so trepalnice trikrat bolj debelejše, izgledajo daljše in bolj privihane. Krtačka iz vlaken razčeše trepalnice in na njih enakomerno nanese formulo, ki vredna občudovanja od dneva do noči!

Nasvet za uporabo maskare Luce Mannuccija, uradnega vizažista Deborah Milano:

»Maskara ima domiselno obliko peščene ure, ki zagotavlja izjemne zmogljivosti. Ščetine vlaken so na eni strani krtačke debelejše, na drugi pa tanjše. Za najboljši rezultat začnite s stranjo krtačke, kjer so ščetine debelejše. S tem boste v trenutku nanesli bogati slog formule, ki bo trepalnice intenzivno obarval in dodal volumen. Krtačko rahlo zazibajte od korena do konic trepalnic. Nato uporabite tanjšo stran, da privihate in privzdignete trepalnice.«

 

Za trepalnice, ki se dotaknejo zvezd!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si