Nova metoda pomlajevanja, o kateri govori ves svet

Svetovni trendi lepote tudi pri nas

Nizozemski  strokovnjak s področja estetske medicine Job Thuis, dr. med. je na nekajdnevnem obisku v Sloveniji, izobraževal zdravnike o najnovejših metodah pomlajevanja, ki zasledujejo svetovne lepotne trende. Sodobno tehniko oblikovanja obraza s proizvodom Radiesse je predstavil tudi na estetski kliniki Medved Višnjar v Ljubljani.

 

 

Z novo metodo pomlajevanja do svežega in naravnega videza

Posebnost polnila Radiesse je daljša obstojnost kot pri ostalih polnilih s hialuronsko kislino, saj poleg ustvarjanja volumna stimulira proizvodnjo lastnega kolagena, kar je zagotovo pomembna prednost. Na strokovnem izobraževanju  v Sloveniji je bilo prikazanih več tehnik osvežitve, tako ženskega kot moškega obraza, za uravnotežen učinek zdravega videza.

Ob tem Nevio Medved, dr. med in Igor Višnjar, dr. med., specialista plastične kirurgije s klinike Medved Višnjar ugotavljata:

 

»Kljub dejstvu, da omenjeno polnilo z odličnimi rezultati uporabljamo že dolgo, so triki in izkušnje iz prve roke mnogokrat neprecenljivi. V časih, ko zaradi omejitev potovanj težko obiskujemo kongrese in pridobivamo nova znanja, je obisk priznanega strokovnjaka odličen način, kako našim strankam vedno ponudimo storitev na vrhunskem nivoju in boljše počutje v svoji koži.«

 

Koža vsakega posameznika z leti izgublja elastičnost

Pri nekaterih je ta proces  bolj intenziven pri drugih manj. Pomembno je, da za elastičnost kože začnemo skrbeti pravočasno.

 

»Radiesse odlikuje svojevrstna sestava, kjer ključno vlogo igra kalcijev hidroksiapatit – mineral, ki je tudi sicer naravni sestavni del telesa in stimulira naravno proizvodnjo kolagena. Z njim dosežemo nekirurški lifting, svež izgled in naravno popolnjeno ter sijočo kožo,« je dodal Job Thuis. dr. med.

 

Lepotni trend je zdrav, spočit videz obraza, pomlajen izgled dekolteja in rok, kjer so v ospredju svežina in naravni sijaj kože.  Posebnost preizkušenega polnila je naravno oblikovanje obraznih potez, z rezultatom takojšnje pomladitve, brez oteklin in zabuhlosti, ki se pogosto dogaja ob uporabi hialuronskih kislin, saj te nase vežejo vodo.

 

Predimenzionirane ličnice in ustnice so preteklost

Vse pogosteje se za obisk lepotnih klinik odločajo tudi moški. Tomo Mikek ob tem ugotavlja: »Pomembno je, da smo v poslovnem svetu urejeni. Na srečo pa se tabuji o lepotnih popravkih v zadnjih letih razbijajo in ti niso več redkost tudi pri moških. Naraven izgled in iskanje ravnovesja v nesimetrijah obraza, je bil ključen pri odločitvi, da obiščem kliniko. Tretma je bil neboleč, navdušili pa so me takojšnji končni rezultati in dejstvo, da je moj obraz svež in pomlajen, a ne napihnjen.«

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si