Nova nega za obnovo las iz Schwarzkopf Professionala

BC_RepairRescue_imageGRAZIA vam tokrat predstavlja najnovejšo negovalno BONACURE REPAIR RESCUE kolekcijo iz Schwarzkopf Professionala, ki je sedaj še močnejša v negi & obnovi POŠKODOVANIH LAS!

BC REPAIR RESCUE artikli se ponašajo z napredno REVERSILANE tehnologijo, ki lasem pomaga »zavrteti čas nazaj«, v stanje preden so bili lasje poškodovani, da zopet postanejo naravno prožni, sijoči in vitalni! Nova tehnologija lase obnovi od znotraj navzen in deluje na na celični ravni. Nova sta tudi 2 »HERO« artikla iz te kolekcije – rešitelja za zelo poškodovane lase: S.O.S. eliksir ter Nutri Shield Serum. Slednja delujeta na principu okrepitve nege preostalih artiklov iz te linije, katere lahko med seboj poljubno kombinirate. Partnerski saloni Schwarzkopf Professionala lahko strankam sedaj ponudijo najnovejšo ter individualno prilagojeno obnovitveno nego, ki bo blagodejno vplivala na kondicijo las tudi pozimi.

Izbirate lahko med naslednjimi izdelki …

BC_RR_Group_NEW

BC REPAIR RESCUE S.O.S Elixir: nemudoma obnovi zelo poškodovane lase v svilnato gladke
BC REPAIR RESCUE Nutri-Shield Serum: dvojno delovanje seruma obnovi lasno strukturo
BC REPAIR RESCUE Deep Nourishing Šampon: za zelo poškodovane lase, ki jim povrne vitalnost
BC REPAIR RESCUE Bi-Phase Balzam: dvo-fazna formula s koncentrirano nego za takojšno nego
BC REPAIR RESCUE Balzam: nemudoma izboljša kondicijo las, jih naredi voljne in gladke
BC REPAIR RESCUE Deep Nourishing Maska: izredno intenzivna nega za zelo poškodovane lase
BC REPAIR RESCUE Sealed Ends: fluid za obnovo konic las

Nova Reversilane tehnologija zapre lasna vlakna s posebno zaščito proti lomljenju las, zato so lasje nemudoma vidno okrepljeni, globinsko negovani, prožni in sijoči!

Profesionalna lasna kozmetika Schwarzkopf Professional je na voljo v partnerskih SKP salonih po Sloveniji, ali pa v Hair beauty spletni trgovini: https://trgovina.hairbeauty.si/

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si