Nova ninaluba JESEN/ZIMA 17/18 kolekcija

Nova kolekcija ninaluba jesen/zima 17/18 je bila ustvarjena za neustavljivo ninaluba žensko, ki stremi k vedno višje postavljenim ciljem. Na trenutke rokerska in uporniška, vendar v svojem bistvu večna romantičarka.

Kolekcija je kot vedno skoraj v celoti zasnovana iz različnih vrst jerseyja, saj je le-ta oblikovalkin najljubši material zaradi svoje udobnosti in ženstvenosti. Vedno je v ospredju kot glavni vir navdiha pri oblikovanju novih kreacij, ki v sebi skrivajo detajle, značilne za ninaluba stil.
Tokratne barve se spominjajo turkiznega morja in zlato-rumenih sončnih zahodov preteklega poletja. Kot vedno ne manjka črne, skupaj s srebrno, jeans modro in vojaško zeleno.
Rokerstvo in uporništvo je tokrat objeto v okrasnih netih, usnju in svetlečih jerseyjih. Romantičnost kolekcije se izraža skozi čipko, pliš žamet in igrive volančke, ki so zaradi materiala (umetno usnje) tista ravno prava protiutež romantični zasanjanosti. Rdeča nit je tokrat asimetričnost krojev treh kreacij, jakne in dveh kril, začrtana z okrasnimi neti, ki so pika na i.
Tudi tokrat je oblikovalka v kolekcijo vključila modne dodatke, ki nadgradijo stylinge in lepo zaokrožijo končni izgled. Zapestnice, pasovi, mini torbice (toaletna torbica v kombinaciji s paščkom) so tako že kar stalni spremljevalci ninaluba kreacij. V kolekciji ne manjkajo tudi ponetana “Clutch” torbica v barvi starega zlata, črna Tote torbica s ponetanimi gubami in klasičen »drawstring« nahrbtnik iz Rocks kolekcije modnih dodatkov, ki jih lahko najdete v oblikovalkini Etsy trgovini.
Ninaluba modna popotnica nadaljuje svojo “Rock Glam” zgodbo, v kateri ustvarja samosvoje trende in nove modne kombinacije. Je osvobojena, srečna in z neustavljivo slo po življenju.

 

Foto: Tadeja Pance l Desetno

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si