Nova omejena kolekcija CATRICE Bold Softness

NAS_1Lepotne navdušenke, pozor!

GRAZIA predstavlja novo kolekcijo ličil CATRICE, ki bo od marca 2016 na voljo v drogerijah Dm, drogerijah Tuš, drogerijah Müller in parfumerijah Beauty World!

Visoko tehnološki materiali, kot je neopren v kombinaciji s poletnimi tkaninami. Ohlapni kroji z deloma androgenimi oblikami stopijo v ospredje in s svojimi mehkimi, kredastimi barvami ponujajo navdih …

Omejena kolekcija Bold Softness iz CATRICE v marcu s svetlimi sorbet niansami pozdravlja pomladno sezono. Svetle mint in sive barve ustvarijo ženstven make up in nudijo razburljiv kontrast k popularnemu brezspolnemu trendu. Kremne šminke v svetlo pink in močno rdeči barvi razgibajo drugače pastelno barvno shemo.

Mehka pomlad in strastni pasteli … iz CATRICE!

Bold Softness iz CATRICE – Dvojno senčilo za oči
Wash-off Pastels. Tri pudrasta senčila predstavljajo tri različne barvne dvojice.
Vsako z eno svetlejšo in eno temnejšo nianso, ki na vekah pričarata kontrastne odtenke in efekte. Na voljo v odtenkih C01 VoluMINTous, C02 Mauve Medley in C03 Soft PINKmentation.

3 2

Cena: 4,29 €

Bold Softness iz CATRICE – Šminka
Break in Style. Eleganten kontrast nežnim pastelnim odtenkom v tej kolekciji: dve šminki v svetlo roza in intenzivnem rdečem odtenku – nudita srednje prekrivanje in sijoč zaključek za zavesten dotik barve na ustnicah. Kremna tekstura nudijo udobje in mehkobo. Na voljo v C01 NeopRED in C02 Bold PINKmentation.

8 9

Cena: 4,69€

Bold Softness iz CATRICE – Kompaktni puder
All for One. Večbarven puder z mozaičnim vzorcem za barvno uravnotežen efekt: medtem ko bež-roza matira in osveži utrujeno kožo, zelen odtenek zmanjša rdečico in vijola ujame svetlobo. Rezultat: brezhibna polt. Puder je na voljo v zelo kakovosti embalaži z vgrajenim ogledalcem. Idealen za kozmetično torbico. Na voljo v C01 Correction ‘n Perfection.

1

Cena: 5,69€

Bold Softness iz CATRICE – Lak za nohte Satin Matt
Smooth Neoprene. Štirje laki za nohte v barvah sezone – mint, siva in svetlo ter temno roza. Formula lakov izstopa s profesionalnim prekrivanjem, dolgo obstojnostjo in edinstvenim neopren efektom. Vsi laki imajo semi-mat zaključek. Odtenka mint in svetlo roza pa imata tudi rahle bleščice. Na voljo v C01 VoluMINTous, C02 Mauve Medley, C03 Soft PINKmentation in C04 Bold PINKmentation.

7 6

Cena: 3,29€

Bold Softness iz CATRICE – Parfumiran stik
Scented & Solid. Stik s prednostmi parfuma. Prijetena, sveža in pikantna dišava vas vabi v pomlad. Zaradi praktične svinčnik oblike in trše teksture, je idealna alternativa parfumu v stekelnički, saj se lažje prenaša, ne pušča in ga lahko nanesete kjerkoli in kadarkoli. Na voljo v C01 Walk on Air.

5

Cena: 4,29€

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si