Nova prestižna zmaga za Barcaffè

Barcaffè, ki letos praznuje 50 let, se je pridružila prestižnemu klubu Superbrands Slovenija 2020. Priznanje najbolj zaupanja vredni kavi pri nas med drugim omogoča tudi širšo mednarodno prepoznavnost in vzpostavitev poslovnih odnosov med predstavniki Superbrands blagovnih znamk v Sloveniji.

 

Barcaffè se je pridružila prestižnemu klubu Superbrands Slovenija 2020, kamor se blagovne znamke uvrstijo po merilih kakovosti, drugačnosti, zaupanja in čustvene vrednosti. Organizacija deluje v 89 državah sveta, prepoznava najboljše blagovne znamke in jim podeljuje status Superbrands.

 

»Ponosni smo, da smo del zelo majhnega odstotka blagovnih znamk v Sloveniji, ki ustrezajo vsem pogojem več kot 1000 potrošnikov in 25-im članom strokovnega sveta Superbrands Slovenija. Tako dokazujemo, da se nenehno vlaganje v kakovost izdelkov dolgoročno vedno obrestuje,« so poudarili v Barcaffju, s ciljem, da še naprej dosegajo in presegajo pričakovanja najbolj zahtevnih ljubiteljev kave.

 

V Sloveniji je bilo po lanskih podatkih Urada za intelektualno lastnino registriranih 25.421 blagovnih znamk, samo 1 odstotek pa lahko preide Superbrands cenzus. »Priznanje Superbrands Slovenija nam med drugim omogoča večjo ozaveščenost pri dobaviteljih, širšo mednarodno prepoznavnost in vzpostavitev številnih poslovnih odnosov med predstavniki Superbrands blagovnih znamk. Predvsem pa je tudi priložnost za še večjo rast, inovativnost in nove izzive v bližnji prihodnosti. Zato iskrena hvala vsem, ki so nas nominirali in pripomogli k našemu uspehu. Skupaj zmoremo vse,« so dodali v  Barcaffju, kjer letos obeležujejo tudi 50 let delovanja.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si