Nova romantika sredi Bleda: Dizajnersko prenovljen Bled Rose hotel

Bled Rose hotel se nahaja na  izjemni lokaciji ob Blejskem jezeru, letos praznuje svoj 1.rojstni dan in predstavlja pomembno pridobitev in osvežitev blejskega turizma. V procesu celovite revitalizacije se je nekdanji hotel Jelovica iz 3* ponudbe za množične izletnike preusmeril v 4* namestitev, ki zagotavlja  5* izkustveni, doživljajski turizem . Udobje ponuja tudi najzahtevnejšim gostom, saj se ponaša z odprtim, dizajnerskim ambientom, sodobnim SPA-jem, konferenčnim centrom in izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije pripravljene na moderen, inovativen način.

 

Foto: Jernej Kokol

 

Dovršenost ambienta navdihnjena z vrtnicami

Bled Rose hotel navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, pri čemer premišljeno oblikovanje, kakovostni materiali in razigrana paleta barv vabijo k sprostitvi. Sodobni interier, pod katerega se je podpisal arhitekt Jani Vozelj, dopolnjujeta igra svetlobe in stik z naravo, saj celotna južna stran hotela s panoramskimi stenami odpira pogled na obrežje Blejskega jezera. Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah s skupno 176 posteljami – od klasičnih dvoposteljnih sob do razkošnih hotelskih apartmajev, ki so posebej prilagojeni družinam, poslovnim gostom, kot tudi mladoporočencem. Ponudbo namestitve dopolnjujejo tudi štiri konferenčne dvorane z najsodobnejšo tehnično opremo.

Gostom je všeč nov, svež ambient, odprtost prostora in veliko steklenih površin, ob katerih se zdi, da je narava okoli blejskega jezera na dosegu roke. V letošnjem letu sledi še zadnja faza obnove pročelja, fasade in balkonov, nato pa pričakujemo, da bo hotel kmalu postal eno najbolj zaželenih prizorišč svečanih dogodkov in sproščenih srečevanj.

V času zaprtja hotela se nismo prepustili čakanju in malodušju, temveč smo vse sile usmerili v pripravo, iskanje in izdelavo novih marketinških prijemov in strategij, ki bi bili lahko primerni za čas po ponovnem zagonu turizma.  Ravno tako smo tlakovali podlago nevidnemu luksuzu, ki se skriva v drobnih stvareh, higieni in varnosti.

 

Spoznati Bled drugače

Bled, fenomen svetovne naravne lepote,  ena izmed najbolj varnih, čistih in zelenih destinacij. Raj na zemlji, ki privablja goste iz vsega sveta. V tem letu, pa je edinstvena priložnost spoznati Bled povsem drugače, butično, personalizirano, na najbolj svojstven način, kar je domačim gostom lahko izjemna priložnost in motivacija za odkrivanje vseh skritih in morda še nepoznanih kotičkov tega Alpskega bisera. Domačim gostom smo zato pripravili posebno reklamno kampanjo BON-bončki s katerimi želimo spodbuditi obisk naše destinacije. Prav tako smo bili uspešni na prijavi na razpis STO za sofinanciranje promocije slovenske turistične ponudbe. S pridobljenimi sredstvi bomo preko digitalnih in klasičnih medijev nagovarjali tako tuje, kot domače goste in se fokusirali na nove ključne trge, predvsem Ruski in ameriški, ki je na Bledu  zastopan v manjšini.

Vse se vrača k naravi, zdravju , skrbi za sočloveka, živali, okolja. Poudarek na etiki in družbeni odgovornosti. Z našimi gosti želimo deliti nauk kako bolj skrbeti zase in svoje zdravje, kako širiti optimizem in dobro voljo, kako ubežati iz ponorelega, stresnega vsakdanjika, vračanja k sebi, svojim bližnjim, k naravi, spodbujamo aktivnost, zdrav način življenja, prehranjevanja in razmišljanja. Bled Rose hotel je destinacija zdravega načina življenja in omogoča aktivno preživljanje prostega časa glede na danost lokacije in je zgodovinsko povezan z zdraviliškim turizmom, ki se po 150 letih ponovno vrača h koreninam. V Bled Rose hotelu ne prodajamo svojih storitev, temveč svetujemo, izvajamo svoje storitve v okviru 5* doživetij in si tlakujemo pot vračanja gostov in delanja na sebi. Prodajamo nekaj v kar verjamemo. In to so vsi naši novi paketi in doživetja, ki jih bomo v teh dneh pričeli intenzivno oglaševati in z njimi navdušiti naše domače in tuje goste.

 

Utrinki s ponedeljkovega slavnostnega dogodka ob otvoritvi prenovljenega hotela Bled Rose hotel.

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si