Nova slovenska znamka nogavic Socksy


Priznajte, vsaj enkrat v življenju se vam je že zgodilo, da ste po pranju iz pralnega stroja potegnili eno namesto dveh nogavic. Ali pa se vam je zjutraj tako mudilo, da ste obuli dve različni nogavici.

Kaj, če bi za to obstajala rešitev? In obstaja, za njo pa so poskrbeli štirje Slovenci, Ana, Boštjan, Aljaž in Rok. Na trg so lansirali svojo blagovno znamko nogavic, prodajajo pa le po eno nogaico. Ja, res je. Kupite lahko samo eno nogavico in si ustvarite par po želji.
Socksy je ena tistih nogavic, ki vam bodo olajšale življenje. Čeprav predstavlja nogavica pomemben del naše celote, za to ne skrbimo vedno tako, kot si kasneje želimo. S Socksy se ta zgodba spremeni. Če ena nogavica zmanjka, drugo dokupimo. Svojo kolekcijo lahko na ta način tudi osvežimo z drugačnim dizajnom nogavice, ki poteši človeško potrebo po nečem novem. In kar je novo, je (spet) “vau”.

Socksy nogvice lahko trenutno kupite v spletni trgovini www.socksy.me, v bližnji prihodnosti pa bodo Socksy nogavice na voljo tudi na policah zaželenih butičnih trgovin.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si