Nova tekoča rdečila iz Deborah Milano

1GRAZIA predstavlja nova, dolgo obstojna rdečila za ustnice ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK, ki prihajajo iz kozmetične hiše Deborah Milano in so naravnost čudovita!

Poudarjene ustnice so najbolj vroč ‘must have’ letošnje pomladi. Še bolj trendovske in še bolj vesele kot kdajkoli prej!

Kot ponavadi Deborah Milano predstavlja nov izdelek, še preden bo ta postal stalnica vseh žensk, mlajših in starejših. Fantastičen tekoči duo: ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK, dolgo obstojno rdečilo za ustnice. Visoko učinkovita formula, ki združuje najboljše lastnosti glosa in klasične šminke: dolgo obstojnost, intenzivno barvo, globinsko vlaženje, enostaven nanos in izjemen sijaj.
Na voljo v šik, prefinjenih, naravnih, klasičnih, globokih odtenkih… za novo lepoto po meri vsake ženske in zapeljivost brez primere!

ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK
Ena visoko učinkovita formula z dvojnim stilom: visoko pigmentirana barva in sijoč zaključek.

Absolute lasting liquid lipstick_12

Dolgo obstojna formula ustnice napolni z intenzivno barvo, ki deluje sveže še dolgo po prvem nanosu. To super pigmentirano rdečilo za ustnice zagotavlja satenast zaključek, ne pušča madežev in se ne razliva, aplikator pa omogoča povsem brezhiben videz.

Kristalni glos je ključ do izjemnega sijaja, ‘vinyl videza’, ki hkrati ne izsuši ustnic, temveč jih globinsko navlaži. Aplikator omogoča ravno pravšnji nanos.

Brez parabenov.

Linija novih rdečil ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK je na voljo v 8 odtenkih.
1. BRICK RED
2. BROWN NUDE
3. MAUVE NUDE
4. BABY PINK
5. CORAL
6. HOT FUCHSIA!
7. DARK MAUVE
8. CLASSIC RED

Linija rdečil ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK v 4 novih odtenkih:

[sliderpro id=”605″]

10 Fire Red
11 Pearly Burgundy
12 Pearly Orange
13 Light Brown

Uporaba:
KORAK 1: nanesite osnovno barvo na čiste ustnice in počakajte, da se vpije.
KORAK 2: nanesite vlažilen “top coat”.
Rdečilo odstranite z dvofaznim odstranjevalcem rdečil.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si