Nova VIP lepotna linija Biologique Recherche

Ljubimo lepotne razvade, a hkrati tudi okolje, je tako? GRAZIA z zadovoljstvom sporoča, da je v laboratorijih Biologique Recherche nastala nova linija VIP O 2 – proti onesnaževanju!

Po večletnih raziskavah je bil klasični oksigenacijski kompleks Biologique Recherche, ki ga je zasnoval ustanovitelj Yvan Allouche, preoblikovan s celično platformo za izboljšanje delovanja hidratacijske kožne pregrade, zaradi česar bo vsak izdelek imel za vsako vrsto uporabe določeno ciljno delovanje.
To delovanje zajema:

 • Čiščenje: odstranjuje nečiste delce s površine povrhnjice.
 • Detoksikacije: nevtralizira nečiste delce, ki so v koži.
 • Zaštite: ustvari ščit pred onesnaženostjo in tako prepreči odlaganje novih nečistih delcev.

Naj nekoliko razložimo: aktivne sestavine v oksigenacijskem kompleksu izboljšujejo celično dihanje in obnavljajo kožo. Nekateri izdelki imajo v svoji formuli dodan izvleček kvasa, ki zahvaljujoč prisotnosti vitamina B pomaga ohranjati splošno stanje kože in jo naredi bolj čvrsto in gladko. Paleta VIP O 2  Biologique Recherche je najboljše orožje proti onesnaženju.

PRIPOROČAMO ZA UPADLA IN SIVA  TRENUTNA STANJA KOŽE:

NOVI LAIT VIP O2

Sredstvo za odstranjevanje ličil z oksigenacijskim delovanjem in delovanjem proti onesnaženju: aktivne sestavine, pridobljene iz kokosovega oreha, zagotavljajo blag čistilni učinek in odstranjujejo nečistoče, kar omogoča učinkovito odstranjevanje ličil.

82% manj onesnaženih delcev po uporabi

PREDNOSTI:

 • Nežno čisti kožo.
 • Čisti povrhnjico, da odstrani nečistoče in delce umazanije.
 • Oksigenira kožo, da spodbudi celično aktivnost.
 • Posvetli ten.

NAJNOVEJŠI BOOSTER VIP O2

Mikromasažni tretma za oksigenacijo in proti onesnaženju (samo za profesionalno uporabo). Ti zelo tehnični izdelki se kombinirajo z visoko usmerjenimi tehnikami za doseganje takojšnjih rezultatov. Booster VIP O 2 je najnovejši booster, ki se je pridružil liniji boosterjev v boju proti onesnaženju. Kot vsi izdelki v liniji VIP O 2 , Booster VIP O 2 revitalizira in izboljša ten kože. Njegova osnovna formula vsebuje oksigenacijski kompleks, značilen za Biologique Recherche in platformo proti onesnaženju. Njegove aktivne sestavine omogočajo celicam, da bolje dihajo, zato lahko proizvajajo več energije in kakovostne beljakovine. Njegove zaščitne, razstrupljevalne sestavine omejujejo kopičenje oksidiranih beljakovin in širjenje onesnaževalcev v povrhnjici. Mikro alga Chlorella sorokiniana je aktivna sestavina za razstrupljanje, ki proizvaja energijo, potrebno za obnovo celic. Ko je kožna pregrada okrepljena, je dinamična in učinkovita, koža je zato bolj sijoča, ten pa svetlejši.

NOVA MASQUE VIP O2

Maska za oksigenacijo in zaščito pred onesnaženjem

Izjemna maska proti utrujenosti in proti onesnaženju, Masque VIP O 2 , razstrupi kožo z odstranitvijo nečistih delcev in z obnavljanjem njene naravne svetlosti. Maska odstranjuje onesnaževalce, da prepreči njihovo prodiranje v kožne celice in zmanjša kopičenje oksidiranih beljakovin. Kadar se uporablja na koži v urbanem okolju, vlaži in pomirja vse tipe kože, poškodovane zaradi onesnaženja.

PREDNOSTI:

 • Odstranjuje delce od onesnaževanja, da ne prodrejo v celice.
 • Hidratizira in pomirja kožo, izpostavljeno atmosferskemu onesnaženju.
 • Obnavlja naravno svetlost tena.

Vlažilna platforma Biologique Recherche uporablja aktivne sestavine, ki izboljšujejo funkcijo kožne pregrade v boju proti zunanjim škodljivim dejavnikom. Platforma se uporablja tudi za zadrževanje vode v površinskih plasteh povrhnjice. Obnavljanje potrebe kože po vodi zaradi njene hidratacije zagotavlja strukturno celovitost kože. Poleg tega aktivne sestavine, pridobljene s fermentacijo surovih rastlinskih materialov, dlje časa učinkovito vlažijo kožo in zmanjšajo draženje kože.

RAZSTRUPLJEVALNA PLATFORMA: mikro alga Chlorella sorokiniana in fruktani regrata sta dve razstrupljevalni aktivni sestavini, ki proizvajata energijo, potrebno za obnavljanje celic. Ko je kožna pregrada okrepljena, je dinamična in učinkovita, koža je zato bolj sijoča, ten pa svetlejši.

NAMIG: Lahko jo shranite v hladilniku za prijeten občutek hlajenja po sončenju.

NOVA CRÈME VIP O2

Krema za oksigenacijo in zaščito pred onesnaženjem Crème VIP O 2 iz Biologique Recherche je izdelek za nego kože »zdravega sijaja«. Ta krema proti onesnaženju in sivi koži pomaga pri lovljenju onesnaževal ter tako razstruplja kožno tkivo. Tonira kožo in posvetli polt takoj po nanosu. Ko je koža nahranjena s kremo, postane spet mehka.

PREDNOSTI:

 • Obnavlja povrhnjico.
 • Lovi onesnaževala.
 • Spodbudi celično dejavnost.
 • Razstruplja kožno tkivo.
 • Zagotavlja enakomeren ten.

REZULTATI:

21% manj ustvarjenih oksidiranih beljakovin, ki jih povzroči izpostavljenost onesnaževalcem.

OBNOVITVENA PLATFORMA: Biologique Recherche uporablja aktivne sestavine, ki obnavljajo 3 funkcije povrhnjice za učinek »nove kože«. Krema obnavlja delovanje fizične pregrade s spodbujanjem aktivnosti obnavljanja celic; obnavlja delovanje kemične pregrade s krepitvijo naravnih obrambnih lastnosti kože in zmanjšanjem vnetij; ne nazadnje obnavlja funkcijo hidro pomnilnika, kar poveča sposobnost kože za rehidracijo. Aktivne sestavine prispevajo k izboljšanju udobja zrele in reaktivne kože. Zaradi surovih rastlinskih snovi, ki jih krema vsebuje, Crème VIP O 2 deluje na koži kot prava goba pri ohranjanju njene ravni navlaženosti.

PLATFORMA ZA RAZSTRUPLJANJE: Fruktani regrata in izvleček kvasa sta dve razstrupljevalni aktivni sestavini, ki proizvajata energijo, potrebno za obnavljanje celic. Ko je kožna pregrada okrepljena, je dinamična in učinkovita, koža je zato bolj sijoča, ten pa svetlejši.

NOVA CRÈME CONTOUR DES YEUX VIP O2

Krema za posvetlitev predela okrog oči Oksigenacijski kompleks Crème Contour des Yeux VIP O 2 spodbuja odstranitev delcev onesnaževanja v koži, da bi tako omejil njihovo prodiranje v celice. Krema razstruplja povrhnjico ter tako omeji pigmentacijo temnih kolobarjev in videz vrečic pod očmi. Predel okrog oči je svetlejši in bolj gladek, oči pa so manj utrujene in bolj bleščeče.

PREDNOSTI:

 • Oksigenira tkivo za izboljšanje celičnega dihanja.
 • Odstranjuje pigmente, odgovorne za obarvanost temnih kolobarjev.
 • Zmanjša pojav temnih kolobarjev.

NOVI FLUIDE VIP O2

Eliksir za obraz za oksigenacijo in proti onesnaženju, pravi ščit proti onesnaženju, Fluide VIP O 2 je treba nanesti ob koncu tretmaja za zaščito kože pred delci vsakdanjih delcev onesnaževanja. Njegova edinstvena formula, bogata z antioksidativnimi aktivnimi sestavinami, ščiti kožo pred medceličnim oksidativnim stresom. Ta booster s takojšnjim delovanjem zmanjša znake utrujenosti, polepša polt, kožo naredi svetlejšo in vidno lepo.

PREDNOSTI:

 • Ustvari ščit proti onesnaženju na površini kože.
 • Ščiti kožo pred medceličnim oksidativnim stresom.
 • Zmanjša znake utrujenosti.
 • Razsvetli in posvetli ten.

NOVA EMULSION CORPS VIP O2

Emulzija za telo in proti onesnaženju s svojimi dolgotrajnimi hidratantnimi lastnostmi spodbuja in ščiti naravno obrambo kože. Izdelek za preventivno nego kože, ki je bogat z aktivnimi sestavinami, ki oksigenirajo in ščitijo pred prostimi radikali, je učinkovit v boju proti prostim radikalom, ki so odgovorni za staranje kože. Je pravi urbani ščit proti 3 vrstam onesnaženja: atmosferskemu, UV in kemijskemu. Zaslon proti onesnaženju ustavi kopičenje onesnaževalnih delcev na povrhnjici, tako da prepreči njihovo interakcijo s kožo. Izboljšan je antioksidantni obrambni sistem kože, koža pa je bolj odporna proti zunanjim škodljivim vplivom urbanega življenja.

NOVI SHAMPOOING TRAITANT VIP O2

Nega lasišča za oksigenacijo in proti onesnaženju. Lasišče je podobno koži na obrazu ali telesu, pokriva ga zaščitna plast, vendar je povrhnjica na lasišču debelejša. Zunanji škodljivi učinki (vročina, suhost, mraz, veter, onesnaževanje itd.) prispevajo k poškodbam zaščitne plasti povrhnjice na lasišču in posledično lasišče postane občutljivo. Shampooing Traitant VIP O 2 odstrani nečiste delce z lasišča in las. Njegovo čiščenje na rastlinski osnovi ne deluje agresivno na lasišče in lase; z odstranjevanjem urbanega onesnaženja lasem povrnemo njihov sijaj in prvotno moč.

PREDNOSTI:

 • Odstrani nečiste delce z lasišča in las.
 • Nežno čisti.
 • Povrne sijaj in moč ranljivim lasem.

REZULTATI:

88% manj onesnaženih delcev po uporabi šampona

Novosti lahko spremljate na Instagram profilu Biologique Recherche Slovenia za vsa vprašanja pa so na voljno preko e-pošte: info@biologique-recherche.hr

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si