Nova zapeljiva izdaja NUXE suhega olja


Nova podoba Čudežnega suhega olja odraža strast pariških ulic in zgodbe kabaretnih noči. Pikčast vzorec simbolizira dolge noge strastne dame, odete v zapeljive pikčaste hlačne nogavice, ki krade poglede in vzbuja poželenje. Njen črn klobuk in ovratnik pa še dodatno poudarita brezčasno pariško eleganco.

Huile Prodigieuse® temelji na sestavinah naravnega izvora (98.1 %). Je edinstvena mešanica 7 dragocenih rastlinskih olj (tsubaki, olje sladkega mandlja, olje kamelije, borečevo olje, lešnikovo olje, olje makadamije in arganovo olje), ki hkrati nahranijo, obnavljajo in olepšajo obraz, telo in lase. Obogateno je z antioksidacijskim vitaminom E in ne vsebuje mineralnih olj, silikona in konzervansov.

Edinstvena tekstura in dišava, ki zasvoji
S svojo edinstveno suho teksturo Huile Prodigieuse® hrani, vendar ob tem na koži ne pušča lepljivega in mastnega občutka. Njegov privlačen vonj predstavlja pravi užitek z zgornjimi notami cvetov pomarančevca in bergamotke, cvetlično sredico vrtnic in magnolij ter čutno osnovo kokosa in vanilije. Trenutek čistega zadovoljstva in edinstven podpis na vaši koži …

100 ml; 25,90 €

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si