Nove telefone Samsung Galaxy S24 serije smo odpeljali na morje!

Pred nami so topli pomladni dnevi, ki že obljubljajo najlepše fotografije, ki jih lahko dosežete že s pametnimi telefoni. GRAZIA je tokrat na modno fotografiranje ob morju vzela pametne telefone Samsung Galaxy S24 serije in ugotovila, da imamo celo galaksijo prihodnosti na enem zaslonu. Še zdaleč nas nista navdušila samo dizajn in lahkotnost, ampak vse funkcije, ki so omogočile, da smo posneli res čudovite fotografije.

Samsung Galaxy S24 serija namreč omogoča visokakovostne fotografije, ki si jih boste želeli deliti z vsem svetom. GRAZIA je z njim naredila čudovite fotografije in jih priročno tudi uredila, preden jih je delila s svojimi prijatelji na družbenih omrežjih.

Tri kamere 

Ste že kdaj fotografirali kakšna oblačila in kamera nikakor ni želela prikazati točnih barv? S tremi kamerami, ki jih imajo vsi telefoni Samsung Galaxy S24 serije to ni več izziv! Kamera ima občutek za detajle, zajema svetle, barvite in jasne fotografije (tudi v temi in soncu). Omogoča pa tudi, da vzorec obleke v visoki ločljivosti brez popačenosti pristane na ohranjevalniku zaslona telefona.

 

Obleka: Barbara Vrbančič

S Pen pisalo- Galaxy S24 Ultra

Telefoni Samsung Galaxy S24 serije pa nimajo samo dobrih kamer. Pri modelu Galaxy S24 Ultra najdete tudi nove stopnje ustvarjalnosti. Naj vaš telefon postane vaš osebni asistent! Zapisujte in organizirajte kar neposredno na zaslonu telefona s pisalom S Pen, ki daje občutek, kot da bi pisali na papir, orodje umetne inteligence pa poskrbi, da so zapiski kreativni in oblikovno všečni za vsako oko.

Komunikacija s poslovnimi partnerji, dopisovanje s prijatelji ali brskanje po spletnih trgovinah bodo prav tako z uporabo S Pen pisala še preprostejši. Rokovanje s pisalom, ki se ob koncu uporabe praktično pospravi v ohišje telefona, vam bo prihranilo veliko časa, kot tudi omogočilo, da izrazite svojo ustvarjalnost.

Obleka: Pentlja Concept Store, Torbica: Lazzarini

Umetna inteligenca

Minili so časi, ko smo se bali umetne inteligence! Vsi telefoni Galaxy S24 serije so namreč varni in zaščiteni s platformo Samsung Knox, hkrati pa vam omogočajo inovativne možnosti oblikovanja, organiziranja in celo prevajanja. GRAZIA je navdušena nad fotografiranjem in urejanjem fotografij.

Obleka: Pentlja Concept Store, Čevlji: Kate Gray

Funkcija Instant Slow-mo

S funkcijo Instant Slow-mo (Instant počasni posnetki) je mogoče ustaviti trenutek! Telefoni namreč ujamejo akcijo, pozneje pa ji dodate učinke počasnega predvajanja. Funkcija Instant Slow-mo dopolni prostore med sličicami običajnih videoposnetkov s podobami, ustvarjenimi z umetno inteligenco.

Srajca: Ponorelli, Krilo: Pentlja Concept Store, Čevlji: Kate Grey, Torbica: Steve Madden

Iskanje z obkroževanjem

Na Instagramu ste zagledali čudovito torbico, a ne veste, kje jo kupiti? Vsi telefoni Samsung Galaxy S24 serije imajo funkcijo Iskanje z obkroževanjem, (Circle to search), ki omogoča, da z eno potezo ugotovite, kje je izbrana torbica na voljo za nakup. Uporabite pisalo S Pen ali s prstom obkrožite predmet na zaslonu, brskalnik Google pa bo poskrbel za takojšnje rezultate.

Torbica: Lazzarini

Odstranjevanje predmetov ali oseb

Ste naredili čudovito fotografijo, a je v ozadju predmet ali oseba, ki kvari celoten videz? Z nekaj malega pomoči mobilne umetne inteligence Galaxy S24 serija poskrbi za hitro odstanitev in fotografija je pripravljena za objavo!

 

Samsung Galaxy S24 serija so odlični telefoni, s katerimi bo vaše vsakdanje življenje, komunikacija in delo, precej lažje, hitrejše in bolj učinkovito.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si