Novi DIESEL: Denim postane boljši z izkušnjami

Italijanska znamka DIESEL s ponosom napoveduje predstavitev nove kapsulne kolekcije DIESEL UPFRESHING, ki bo vaši garderobi dodala dodaten sloj svežine in protimikrobne zaščite.

 

 

Z uporabo 20 esencialnih kosov, vključno z modeli iz denima, majicami in puloverji, je DIESEL prevzel določeno omejeno količino oblačilnih kosov iz kolekcije za pomlad 2020, ki ji je z uporabo inovativne tehnologije, imenovane PROTECTOR SHIELD ™ dal novo življenje. Omenjena tehnologija je kombinacija certificiranega antibakterijskega in protimikrobnega izdelka in kapljične pregrade.

Ker je v modni industriji vse več govora o trajnosti, je enako pomembna tudi odgovornost tako izdelovalcev kot porabnikov modnih oblačil. Zahvaljujoč inovaciji DIESEL UPFRESHING boste vaša oblačila lahko oprali manjkrat ter s tem zmanjšali porabo vode in energije ter poskrbeli za pomemben korak v življenjski dobi oblačila – skrb za okolje. Poleg tega pa manj pranja pomeni tudi daljšo življenjsko dobo vašega izbranega kosa.

 

DIESEL je in ostaja inovativna modna znamka

Inovativni postopek, ki ga DIESEL predstavlja v novi kapsulni kolekciji je preprost: dodatni koraki izdelave niso potrebni in postopki se nanašajo neposredno na oblačila. Za DIESEL to ni zadnja inovacija, ki bo doprinesla k skrbi za okolje, saj se priznana modna znamka zaveda svoje odgovornosti do trajnostnega ravnanja in ohranjanja zdravega planeta.

This slideshow requires JavaScript.

 

DIESEL UPFRESHING je naprodaj na www.diesel.com, od 16. maja dalje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si