Novi modni trendi iz Schwarzkopf Professionala

Izšla je nova kolekcija MODNIH TRENDOV ESSENTIAL LOOKS JESEN-ZIMA 2015, unikatnega trend vodiča kozmetične hiše SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, pod imenom THE AGE OF BEAUTY COLLECTION.

38. edicija je posvečena tematiki, ki trenutno doživlja socialno revolucijo – staranju prebivalstva. Kolekcija The Age of Beauty povsem na novo definira staranje in jasno zagovarja svoja načela – v ospredje postavlja lepoto in slavi individualnost posameznika, ne glede na leta.  „Sodobni, bolj zreli kupci želijo praznovati svojo individualnost, brez da bi bili prikrajšani za aktualne modne trende,“ pravi Simon Ellis, mednarodni kreativni direktor Schwarzkopfa, s poudarkom na osnovnem sporočilu Age of Beauty kolekcije. Edicija je posvečena specialnim zahtevam uporabnikov v zrelih letih ter nudi tehnike in produkte, ki so prilagojeni na spreminjajoče se potrebe & zahteve las. 

Oglejte  si 3 ključne izglede sezone!

Silver Glory: ženstven, eleganten stil z močnim modnim sporočilom, poudarek trenda je na brezčasni klasiki, katera z eleganco in detajli navdušuje uporabnice. V ospredju je črna barva, ljubljenka modnih hiš in dizajnerjev širom sveta. Barve, v kombinaciji s klasičnim striženjem, se predstavljajo s kolekcijo Igora Royal Absolutes ter svežimi produktnimi novostmi.

[sliderpro id=”478″]

 

Layered Chic: modne, večslojne forme, v harmoniji svetlih in temnih barvnih nians. Stil brez omejitev v kombiniranju, velik povratek uporabe pletenin ter kreiranja individualnega izgleda. Igora Royal Absolutes barve omogočajo maksimalno sivo prekrivanje ter hkrati modne izglede, kjer se svetlejši toni uporabljajo na sprednjem delu las, tik ob liniji obraza, za še bolj naraven, končni izgled.

[sliderpro id=”479″]

 

Heritage Blend: tradicija v sodobni preobleki, s preciznimi in teksturiranimi detajli, ki skupaj z dovršeno barvo las zagotavlja čudovit, naraven izgled. Lasje so polni volumna in sijaja, ki je maksimalno okrepljen, pri izboru barv pa kraljujejo topli odtenki. Naravno, samozavestno in unikatno – vodilni slog za sodobne in modno ozaveščene ženske.

[sliderpro id=”480″]

 

Več na: www.hairbeauty.si

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si