Novi raj v Ljubljani za vse oboževalke modnih čevljev!

Otvoritev največje CCC prodajalne v regiji

CCC Shoes and Bags, znani modni brend obutve in torbic, je odprl svojo največjo prodajalno z obutvijo v jugovzhodni Evropi,  drugo v Ljubljani in 15. v Sloveniji, ki pa je hkrati največja CCC prodajalna  v celotni regiji jugovzhodne Evrope.

 

V nakupovalnem središču City park v Ljubljani, je CCC Shoes and Bags danes odprl prodajalno na 2.100 kvadratnih metrih, drugo v Ljubljani in s tem 15. v Sloveniji, ki je tudi največja CCC prodajalna v celotni regiji jugovzhodne Evrope. Mednarodni proizvajalec in distributer obutve in modnih dodatkov – CCC, konstantno vlaga v svoj prodajni prostor.

 

“V naši vodilni prodajalni, Super Vip klase, v Cityparku Ljubljana, največji CCC prodajalni v regiji jugovzhodne Evrope na 2.100 m², vam lahko ponudimo še večjo ponudbo kot v drugih prodajnih mestih. CCC odpira tako velike VIP prodajalne samo v glavnih mestih, do sedaj jih imamo samo na Dunaju, Varšavi in Budimpešti,« je povedal izvršni direktor CCC Gerald Zimmermann, ki vodi območje CCC (Slovenija, Hrvaška in Avstrija).

“Na zelo znani lokaciji v Cityparku ponujamo še širšo in posebno privlačno ponudbo modne ženske, moške in otroške obutve in torbic na dveh prodajnih nadstropjih z najsodobnejšo in posebej razvito prodajalno,” je povedal Zimmermann. To ni samo v skladu s sedanjo CCC strategijo o širitvi prodajnega prostora, temveč omogoča kupcem posebej ugodno razmerje med ceno in kakovostjo ponudbe CCC.

“Pet let in pol, po vstopu CCC-ja na avstrijski, slovenski in hrvaški trg imamo trenutno skupno prodajno površino več kot 30.000 m². V Avstriji se zdaj premikamo od stopnje močne širitve prvih let do stopnje optimizacije prodajnega prostora,” je pojasnil Zimmermann, ki je še vedno želi ustvariti cilj – približno 70 podružnic v Avstriji.

 

“V Sloveniji danes obratujemo s 15-imi poslovalnicami s skupno površino skoraj 11.000 m², na Hrvaškem je trenutno 25 prodajnih mest s približno 16.500 m², v obeh državah pa se bo močno povečala prodajna površina skozi vse leto.” CCC zaposluje več kot 500 ljudi v Avstriji, približno 170 v Sloveniji in 260 na Hrvaškem,« je dodal generalni direktor CCC Gerald Zimmermann.

 

V prvem tromesečju leta 2019 je imela prodaja v skupina CCC S.A dosegla skoraj 241 milijonov evrov in s tem 57-odstotno povečanje prodaje v primerjavi s prvim četrtletjem leta 2018. Hitro rastoča spletna trgovina, ki deluje v 15 državah, se je povečala za 72 odstotkov. Konec marca je imela CCC skupna približno 1.150 prodajaln s približno 675.000 m² prodajnih prostorov v 18 državah, kar pomeni, da je CCC prisoten v 23 državah, vključno s spletnimi trgovinami. V enem letu se je prodajni prostor povečal za 37 odstotkov!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si