Novi super serumi Erborian

Izdelki Erborian, rojeni v Koreji in razviti v Parizu, zadnjih 10 let pretresajo lepotno industrijo s svojimi hibridnimi formulami, med nego in make-upom. Med njimi so tudi zdaj že kultni CC krema in BB krema ter nova prodajna uspešnica SKIN HERO.

Erborian, prvak v «K-beauty», pa bo letošnjo jesen spremenil svet serumov s 4 novimi formulami, ki niso le izjemno učinkovite že ob prvem nanosu, temveč so predvsem zelo preproste: vsebujejo 80-% koncentracijo Erborianovih super sestavin in dodatno aktivno sestavino – le tisto, kar je nujno za klinično dokazane rezultate. Vsak super serum ima specifično funkcijo, vsi pa vsebujejo prebiotik, ki pomaga ohranjati ravnovesje kože in njeno navlaženost. GRAZIO so enostavno navdušili!

GINSENG, BAMBUS, JUZU, ČILI

Erborian je tako prepričan o moči teh sestavin, da jim je namenil vodilno vlogo v svojih formulah – in to v kar 80 % koncentraciji. Združene so z dodatno aktivno sestavino: s peptidi, hialuronsko kislino, vitaminom C oziroma PHA.

Rumena barva za juzu, oranžna za čili, zelena za bambus in rdeča za ginseng – želeli boste poskusiti vse!

 

1. SUPER SERUM YUZA, 30 ml – nahrani in zaščiti

Novi SUPER SERUM YUZA, vsebuje kar 80 % izvlečkov iz sadeža juzu (yuza).  Negovalna formula je obogatena tudi z antioksidativnim vitaminom C in prebiotikom. Ultralahka tekstura, ki spominja na sveže iztisnjen sok juzuja, kožo nahrani in zaščiti pred izsuševanjem, obenem pa jo pomaga zaščititi pred zunanjimi škodljivimi dejavniki. Koža je poživljena in okrepljena, videti je lepša in bolj sijoča.

 

2. SUPER SERUM RED PEPPER, 30 ml – poživi in poveča sijaj

Novi SUPER SERUM RED PEPPER, vsebuje kar 80 % izvlečkov iz čilija, ki so bili posebej razviti brez kapsaicina, molekule s pekočim učinkom. Vsebuje tudi prebiotik in naravne sestavine za piling, ki delujejo na površino kože in poskrbijo, da je polt bolj enakomerna in sijoča. Ta super serum z lahko tekočo teksturo kot »energijska baterija« poživi kožo in izboljša njen naravni sijaj. Njegova učinkovitost je klinično dokazana in že po prvem nanosu obljublja poživljeno kožo, zdrav sijaj in enakomeren videz polti.

 

3. SUPER SERUM BAMBOO, 30 ml – intenzivno navlaži

Erborian predstavlja novi SUPER SERUM BAMBOO, ki vsebuje kar 80 % izvlečkov iz bambusa. Obogaten je tudi s hialuronsko kislino in prebiotikom, kožo pa intenzivno in dolgotrajno navlaži ter poskrbi za celodneven občutek udobja. Koža je navlažena in napeta, polt pa je videti sveža in sijoča. Serum s svojo neverjetno teksturo izpolnjuje svojo obljubo o navlaženosti kože, saj je navlaženost že 2 uri po nanosu povečana za kar 46 %!

 

4. SUPER SERUM GINSENG, 30 ml – zgladi in učvrsti

Erborian predstavlja novi SUPER SERUM GINSENG, ki vsebuje kar 80 % izvlečkov iz ginsenga. Ginseng slovi po svojih odličnih lastnostih: v Aziji velja za najdragocenejšo rastlino in se že tisočletja uporablja za izboljšanje kakovosti življenja. Erborian uporablja korejski ginseng, ki ima med vsemi vrstami ginsenga najvišjo koncentracijo aktivnih molekul in ki je nabran po 6 letih, ko doseže optimalno koncentracijo aktivnih molekul. Serum vsebuje tudi prebiotik, ki pomaga ohraniti kožno floro. S kombinacijo ginsengovega kompleksa in peptidov koža postane gladkejša in prožnejša, videz gub in gubic pa je zmanjšan. Tekstura seruma je prijetna na otip, kožo pa ovije s tančico udobja.

Super serumi so v spletni trgovini www.erborian.si in v izbranih poslovalnicah Müller, Maxi, Nama in Leposana na voljo od 6. septembra dalje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si