Novica dneva: Stožice premajhne za 2cellos!

2cellos_ph-simone-di-luca1

2Cellos prihodnjo pomlad prihajata v Slovenijo in pripravljata spektakularen šov v Areni Stožice. Slovensko-hrvaška glasbenika sta izredno priljubljena tudi pri nas, saj je že sredi oktobra koncert v dvorani Stožice popolnoma razprodan. Neverjetno zanimanje za koncert vlada tudi v tujini, saj so več kot 1.000 vstopnic prodali v bližnjih Avstriji, Hrvaški, Italiji in Madžarski, v Ljubljano pa na koncert prihajajo tudi obiskovalci iz celotne Evrope: Španije, Poljske, Nemčije, Velike Britanije, Turčije in Izraela. V zgolj nekaj mesecih je bilo vseh skupaj prodanih skoraj 10.000 vstopnic. Zaradi izjemnega zanimanja sta se Luka Šulić in Stjepan Hauser odločila svoje oboževalce razveseliti še z dodatnim koncertnim datumom – sobota, 8. aprila 2017!

LUKA IN STJEPAN NAPOVEDUJETA NAJSPEKTAKULARNEJŠI KONCERT 2CELLOS V SLOVENIJI DOSLEJ

2Cellos napovedujeta koncert presežkov in obljubljata nepozaben šov: “Ljudje, ki naju slišijo v živo, ugotavljajo, da je 2Cellos v resnici nekaj povsem drugega in bistveno močnejšega kot tisto, kar vidijo in poslušajo na YouTubu.” Klasično izobražena perfekcionista nikoli nista zadovoljna z že videnim in za vsak koncert pripravita nekaj novega, s čimer presenetita svoje oboževalce. “Vsak koncert odigrava maksimalno dobro, ko pa so koncerti v naši regiji, čutiva še posebno napetost in odgovornost, da dava dobesedno vse od sebe,” še pravita Luka in Stjepan.

2cellos_simone-di-luca-fabrice-gallina_fab_8647

V Ljubljani lahko pričakujemo glasbeno-produkcijski presežek ter največji in najspektakularnejši koncert 2Cellos v Sloveniji doslej. Glasbenika bosta ob spremljavi uveljavljenega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija prvič izvedla nove, še ne slišane skladbe z novega albuma, obiskovalce pa bosta seveda razveselila tudi s svojimi največjimi pop-rock hiti zadnjih 5 let in edinstvenim prepletanjem klasične, pop in rock glasbe. Novi album filmske glasbe, ki je njun četrti studijski album, bo izšel februarja 2017, posnela pa sta ga v sodelovanju s priznanim londonskim simfoničnim orkestrom.

Fanta sta v polnem zagonu tudi ob koncu letošnjega leta in ravno zaključila veliko turnejo po Južni Ameriki, v okviru katere sta nastopila v kar 6ih državah – v Braziliji, Paragvaju, Čilu, Peruju, Argentini in Kolumbiji! Konec oktobra bosta nastopila še na razprodanem koncertu v Amsterdamu in v Londonu, v sloviti dvorani Royal Albert Hall – kjer bosta gosta na koncertu Zucchera, ki je s hrvaško legendo Oliverjem Dragojevičem nastopil tudi na njunem jubilejnem zagrebškem koncertu, ki ga je spremljalo kar 50.000 obiskovalcev. Letošnjo svetovno turnejo decembra nadarjena čelista zaključujeta v daljni Avstraliji, med katero bosta med drugim nastopila na izjemno prestižnem prizorišču – v znameniti operi v Sydneyu, eni najznamenitejših in najbolj arhitekturno prepoznavnih stavb na svetu!

Vsi, ki ste zamudili z nakupom vstopnic za razprodani koncert v Stožicah 7. aprila 2017, imate zdaj še eno priložnost za doživetje izjemnega spektakla, kot ga znata pripraviti le nepozabna 2CELLOS –  sobota, 8. aprila 2017! Začetek predprodaje za drugi koncert je v torek, 18. oktobra ob 12:00 na prodajnih mestih Eventim (Petrol Slovenija, Pošta, OMV) ter na spletni strani Eventim: http://goo.gl/GdjPRW

2cellos_8april_1920x1080

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri