Novo “it” mesto v Ljubljani

Neu Residences skupaj z Neu bar, pridobiva na svoji popularnosti in napoveduje še bolj polno in zanimivo leto.

Na ponovoletnem druženju, so večer izkoristili za predstavitev načrtov za leto 2024.  “Ponosni smo na uspeh preteklega leta – hkrati pa smo polni motivacije in idej za leto 2024” je povedal lastnik Peter Cesar, ki je skupaj s partnerjem Iztokom Lampičem eden inovativnejših nepremičninskih investitorjev pri nas . V nadaljevanju je Cesar zaupal, da vodenje prepuščata Petri Kordiš, ki se je v vode hotelirstva podala sedem let nazaj – prvič pa prevzema vodenje mestnega hotela.

“Nova sodelovanja so ključna za našo rast in razvoj, zato smo veseli, da smo imeli priložnost deliti te trenutke s partnerji, ki so nam že dolgo zvesti in tudi z novimi obrazi,” je dejala nova direktorica Petra Kordiš. Vse udeležene je povabila tudi na prihajajoče dogodke, ki bodo malce odštekani, drugačni in v Neu stilu: že v mesecu februarju nas čakajo zanimivi glasbeni večeri, silent disco, karaoke in kulinarični večer. 

Chef Klemen Skubic je z ekipo pripravil kulinarično popestritev večera, zaupal pa je tudi, da bo spomladi v Neu baru dodatna večerna kulinarična ponudba. 

“O NEU RESIDENCES:”
Neu Residences na Kolodvorski ulici je inovativen poslovno-stanovanjski objekt, za katerega pravimo, da je hibrid. V eni stavbi je namreč združenih več namembnosti – je objekt s 55 stanovanji in hotelsko storitvijo. Ob tem smo našli tudi novo tržno nišo, saj smo se usmerili k srednjeročnim in dolgoročnim gostom, torej ne iščemo zgolj dnevnih turističnih gostov, ampak bolj poslovne goste, ki so pripravljeni bivati pri nas daljše obdobje in iščejo udobje klasičnega stanovanja. 

Objekt ima v pritličju tudi Neu bar s coworkingom in fitnesom ter dve kleti s parkirnimi mesti in shrambami. Na terasi enajstega nadstropja se nahaja bazen s čudovitim pogledom na Ljubljanski grad. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si