Novo modno sodelovanje Borsallino x Chloé

Kapsulna kolekcija klobukov Borsalino X Chloé, ki izhaja iz medsebojnega spoštovanja ročne spretnosti in čuta za ustvarjalnost, spominja na svobodomiselno naravo poletja in je prva kapsulna kolekcija klobukov Borsalino X Chloé, ki jo navdihujejo radost, svoboda in spontanost poletne sezone. Kapsulna kolekcija vsebuje dva klobuka, ki brezhibno združujeta Borsalinovo neprekosljivo znanje in Chloéjevo edinstveno vizijo elegance in ženstvenosti. Dva dizajna klobukov sta ročno izdelana iz naravne slame s strani italijanskih rokodelcev Borsalina skupaj z značilnimi detajli Chloé.

Klobuk Woody Panama je ročno tkan v celoti iz naravne slame in ima trak iz bombažnega perila z logotipom Chloé, ki spominja na istoimensko torbico Chloé.​ Slamnik ima prikrojen usnjen pas in medeninasto zaponko v obliki črke C. “Navdušeni smo, da lahko predstavimo kolekcijo kapsul Borsalino X Chloé,” pravi Mauro Baglietto, generalni direktor podjetja Borsalino. “To sodelovanje usklajuje in odraža našo stalno misijo, da presežemo obzorja ročno izdelanega luksuza, da obnovimo našo izjemno dediščino.”

Borsalino, največji izraz italijanske odličnosti v izdelavi klobukov, nadaljuje svojo trenutno strategijo prevajanja svojega DNK v sodobne estetske kode in svoj ikonični simbol elegance in sloga s 166-letno zgodovino projicira v prihodnost. Več kot 165 let Borsalino – ki ga je leta 1857 ustanovil Giuseppe Borsalino in s čimer je postal najstarejši izdelovalec luksuznih klobukov v Italiji – utira pot v mlinarstvu savoir-faire in ves čas izkorišča svojo bogato dediščino za definiranje prihodnosti izdelovanja klobukov.

Kolekcija kapsul Borsalino X Chloé je na voljo od 26. junija 2023 v vodilnih butikih Borsalino.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si