Novost iz Zlatarne Celje: talisman za premagovanje izzivov

Vera, upanje, ljubezen …

Nova posebnost Zlatarne Celje prihaja v obliki talismana, ki varuje in svojemu imetniku prinaša moč za premagovanje vseh izzivov v življenju. Obesek, oblikovan po navdihu treh kreposti vere, upanja in ljubezni, je nastal izpod rok priznane oblikovalke Désirée Kolarec.

Brezčasna simobilka talismana Zlatarne Celje

Obesek Vera, upanje in ljubezen sestavljajo trije gradniki, kjer se oblikovalski elementi prepletajo z njihovim simbolnim pomenom – križ, ki pojmuje verovanje, sidro, ki predstavlja upanje in oblika srca, ki upodablja ljubezen. Osrednji navdih za edinstven kos nakita izhaja iz sidra, ki simbolizira tisto, kar nas v življenju stabilizira in prizemlji. V tatujih pomorščakov kot enih izmed prvih uporabnikov tatujev zahodnega sveta sidro igra veliko vlogo, saj je na morju sidro najvarnejši objekt v njihovem življenju. Tri osnovne vrline pa nas notranje krepijo in utrdijo, kar ponazarjajo tudi napisi na traku v stilu pomorščakovih tatujev, ki jih dodatno povezuje in jim vliva moč.

Namenjen je tako moškim kot ženskam vseh generacij, saj predstavlja sodoben in privlačen nakit primeren za dnevne in večerne modne kombinacije, hkrati pa je z brezčasno simboliko lahko odlično darilo za posebne priložnosti. Z_1 Z_2

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si