Novost na prodajnih policah: najbolj priljubljena kozmetika znanih Američank

CeraVe: Svetovna dermokozmetična znamka končno tudi v Sloveniji!

Če pozorno spremljate lepotne in kozmetične trende, je malo verjetno, da ne poznate znamke CeraVe. Novica meseca je, da priljubljena ameriška dermokozmetična znamka končno prihaja v Slovenijo. Še ta mesec! Gre za eno najbolj priljubljenih dermokozmetičnih znamk, ki obstaja od leta 2005. Izdelki CeraVe imajo v svojih temeljih trdno medicinsko podlago, saj jih je razvil in odobril dermatolog. Eden izmed njih, slavni Tom Allison, pa je tudi soustanovitelj znamke.

 

Foto: IG @cerave

 

CeraVe je znan po tem, da kot podlago za svoje izdelke uporablja ceramide. To so molekule lipidov, ki jih naravno najdemo v naši koži in so odgovorne za njeno vlago in odpornost. Strokovnjaki so ugotovili, da pomanjkanje ceramidov pripelje do dehidracije in neelastičnosti kože, v primeru večjega primanjkljaja pa tudi do različnih kožnih bolezni, kot so luskavica, ekcemi, akne, dermatitis in druge kožne spremembe. Tako je CeraVe nastal v želji ekipe dermatologov, da bi ustvarila izdelke, ki bodo namenjeni spodbujanju ustvarjanja in zadrževanja ceramidov v koži. Zaradi posebne formule se hranila v izdelkih CeraVe zlahka, delček po delček, sprostijo v kožo v 24 do 48 urah.

 

Ali veste, kaj se skriva za imenom znamke?

Ime znamke oz. njen prvi del (Cera) se nanaša na 3 vrste ceramidov, ki so osnova vsake linije izdelkov.

Drugi del skovanke (Ve), je prevzet iz imena tehnologije MVE®,,

ki v 24 do 48 urah počasi sprošča hranila v kožo, kar podaljša ali poveča dolgoročno učinkovitost izdelkov.

 

Izdelki CeraVe so poleg ceramidov obogateni še z drugimi naravnimi sestavinami, kot so Niacinamidi (vitamin B3), salicilna in hialuronska kislina, ki še dodatno prispevajo k vlaženju kože. Hkrati so brez vonja, zelo blagi in hipoalergeni, namenjeni občutljivi koži.

Na slovenski trg prihaja osem izdelkov #ceraveskincare, ki so lahko del dnevne in nočne rutine čiščenja ter nege obraza in telesa. Gre za: vlažilno kremo, vlažilni losjon, vlažilno emulzijo za čiščenje, peneči gel za čiščenje, obnovitveno kremo za roke, vlažilno nego za obraz SPF 25, vlažilno nego za obraz in SA obnovitveno kremp za stopala.

 

This slideshow requires JavaScript.


Poleg kakovostne in preproste sestave je znamka CeraVe priljubljena tudi zaradi cenovne dostopnosti in učinkovitosti pri reševanju težav s suho, občutljivo kožo.

Zato vas vabimo, da februar v svojem koledarju označite kot poseben mesec, v katerem bo v Slovenijo prispela nova zvezda dermokozmetičnega  sveta – znamka CeraVe, ki je #developedbyderms, vaši koži pa bo zagotovila kakovostno nego in vlaženje kar 48 ur!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si