Novost Vichy: nočna anti-ageing nega proti gubam

Poleg dnevne nege Liftactiv Collagen Specialist, ki ste jo vzljubili, je zdaj na voljo še ena inovacija iz Vichyja – nočna nega Liftactiv Collagen Specialist, ki ponovno aktivira proizvodnjo naravnega kolagena, zmanjša gube, učvrsti kožo in poveča njen sijaj.

Povešenost kože obraza, gube ter izguba čvrstosti in tonusa so posledice bioloških procesov, ki se s staranjem pojavljajo v vseh plasteh kože. Eden glavnih vzrokov je izguba kolagena, najbolj zastopane beljakovine v našem telesu, ki predstavlja kar 80 odstotkov beljakovin dermisa, srednje plasti kože. Že v tridesetih letih koža začne izgubljati približno en odstotek kolagena na leto, zmanjša se njegova sinteza, izgubi se čvrstost in prožnost.

Da bi koži povrnili zdrav videz, polnost in prožnost, so strokovnjaki iz Vichyja predstavili inovacijo – nočno nego za obraz Vichy Liftactiv Collagen Specialist, ki vsebuje kombinacijo močnih sestavin, ki ponovno aktivirajo proizvodnjo kolagena in zmanjšajo oksidativni stres v koži ter zmanjšajo vidne znake staranja, kot so pigmentni madeži. Namenjena je ženskam, ki iščejo učinkovitega zaveznika v boju za lepšo, bolj čvrsto in varno kožo.

NOČNA NEGA – KLJUČ ZA BOLJ ZDRAVO IN SIJOČO KOŽO

Dermatologi se pogosto srečujejo z vprašanjem, ali je treba za večerno nego uporabiti posebno kremo, če že dnevna zadovolji potrebe kože po hidraciji in vsebuje tudi sestavine proti staranju. Čez dan je koža obraza izpostavljena okoljskim dejavnikom, kot so UV sevanje in onesnaženje, ki pospešujejo poškodbe kolagenskih vlaken. Zato je noč najboljši čas, da koži pomagate aktivirati lastne obrambne mehanizme, saj v tem obdobju najbolje uporablja aktivne učinkovine iz negovalnih izdelkov.

DOKAZANA UČINKOVITOST V ŠTIRIH TEDNIH

Klinični testi kažejo, da je imelo 86 odstotkov žensk prvo jutro po uporabi občutek oživljene kože, 80 odstotkov jih je trdilo, da je koža videti prenovljena, 74 odstotkov pa jih je dejalo, da je njihova koža lepša kot dan prej. Po štirih tednih uporabe je 85 odstotkov žensk opazilo bolj sijočo polt, 79 odstotkov pa občutno zmanjšanje gub in drobnih linij. Prvi rezultati so vidni že po štirih urah, zaradi česar je 16 odstotkov vprašanih opazilo bistveno bolj čvrsto kožo, več kot 37 odstotkov pa je opazilo boljši tonus kože.

Nočna nega Liftactiv Collagen Specialist vsebuje mineralizirano vulkansko vodo Vichy, ki krepi naravno obrambo kože, glavne sestavine proti staranju pa so peptidi, kratki proteinski fragmenti, ki v kombinaciji z vitaminom C ciljajo na gube, povešeno kožo, izgubo čvrstosti in tonusa. Ključna sestavina pa je resveratrol – polifenol naravnega izvora, ki ponoči aktivira naravne procese proizvodnje antioksidantov, kožo pripravi na vsakodnevni boj proti oksidativnemu stresu, ki vpliva na strukturo kože in pospešuje staranje. Poleg popravljanja gub in izboljšanja čvrstosti kože je neposreden rezultat rednega nanosa bolj sijoča in enakomernejša polt.

NEGA, KI JE NAVDUŠILA JASNO VALE

Jasna Vale, modna stilistka, podjetnica in soproga znanega slovenskega DJ-ja Miha Valeta, je ponosna na sodelovanje z znamko Vichy, hkrati pa navdušena nad novim izdelkom:

»Sem v življenjskem obdobju, ko koža lahko zaradi staranja postaja suha, zmanjšujeta se tonus in čvrstost, pojavijo se prve vidnejše gubice, pozna se tudi izguba kolagena, do katere prihaja z leti. Kot mati in na polno zaposlena ženska imam natrpan urnik, včasih sem tudi malce neprespana, služba mojega moža pa je vezana večinoma na pozne nočne ure. Zato je izjemnega pomena, da nikoli ne preskočim svoje večerne rutine nege kože in v novi Liftactiv Collagen Specialist negi sem našla svojo nočno zaveznico, ki odlično dopolni mojo obstoječo rutino nege kože.«

POPOLNA 24-URNA RUTINA ZA OPTIMALNE REZULTATE

V kombinaciji z dnevno nego Liftactiv Collagen Specialist, ki zahvaljujoč posebni kombinaciji sestavin – biopeptidov, vitamina CG in mineralizirane vode Vichy spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži, deluje na hiperpigmentacijo in krepi naravno zaščito kože ter dokazano zmanjšajte gube za 16 odstotkov po štirih tednih, v 24 odstotkih pa po samo osmih tednih uporabe, boste koži dali optimalne rezultate – korekcijo gub in enakomernejšo in sijočo polt.

Zagotovite svoji koži znanstveno utemeljeno nego, tako da v svojo dnevno rutino kože uvedete dnevno kremo Liftactiv Collagen Specialist in novo nočno kremo Liftactiv Collagen Specialist, ki skupaj vplivata na sintezo in kakovost kolagena. 

Več o novi nočni negi Liftactiv Collagen Specialist in dnevni negi Liftactiv Collagen Specialist pa lahko poiščite na spletni strani Vichy.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si