Novosti iz linije Sensai Cellular Performance

SENSAI_1Kozmetična hiša SENSAI v tem mesecu predstavlja nove, izboljšane izdelke iz linije Sensai Cellular Performance, ki so povsem brez barvil in dišav ter se z najbolj dovršeno tehnologijo učinkovito borijo proti staranju!

Ste vedeli, da je koža na predelu oči tako tanka kot jajčna lupina (to je približno 0,5 mm)? Da na tem nežnem predelu skorajda ni žlez lojnic ter da tu vlada hudo pomanjkanje kolagenskih in elastinskih vlaken? Da dnevno pomežiknemo od 14 000–20 000-krat?

Ste morda vedeli, da je tudi koža na predelu ust in okoli njih (t.i. O-predel) zaradi popuščanja mišic zelo podvržena k nastanku gub in k povešanju? Posledično celo k spremembam v obliki in volumnu obraza? Manj definiranim ustnicam? Da je izguba vlage tukaj največja?

Več kot dovolj razlogov torej, da v svojo dnevno negovalno rutino vključite izdelke za nego predela oči in predela O! 😉

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE
EYE CONTOUR CREAM (krema za oči proti staranju) in EYE CONTOUR BALM (balzam za oči proti staranju) sta vrhunska izdelka proti staranju za občutljivi predel oči. Borita se proti izsušenosti, izgubi čvrstosti, utrujenemu videzu in seveda gubam ter gubicam na predelu okoli oči.

EYE CONTOUR CREAM
Bogata in razkošna krema za oči je idealna za popolno vlaženje in hranjene ter pomlajevanje predela oči, ki znova zasijejo v svoji lepoti. Odlična kot nočna nega.

SENSAI_5
EYE CONTOUR BALM
Balzam je lahke in prijetne teksture, globinsko vlaži in se spopada z vsemi znaki staranja. Zelo hitro vpojna tekstura je idealna za dnevno nego, saj očem vrača svežino in zdrav sijaj.

SENSAI_9

Delovanje in prednosti:
– proti vsem znakom staranja
– brez vonja in barvil

Tehnike nanosa:

SENSAI_6

 

SENSAI_7

SENSAI_4SENSAI CELLULAR PERFORMANCE TOTAL LIP TREATMENT
Nega proti staranju za predel ustnic in O-predel.
Popolna esenca za boj proti staranju na O-predelu (ustnice in okoli njih), ki pomaga do bolj napete, zglajene, odpornejše in sijoče kože.

TOTAL LIP TREATMENT je popolna anti-ageing esenca, zasnovana posebej za občutljiv in k staranju nagnjen predel okoli ustnic (O-zona). Spopada se s povešanjem, gubami, utrujenim videzom kože. Posebno izbrane sestavine močno pospešijo sintezo kolagena, spodbudijo mikrocirkulacijo in zgladijo ter osvetlijo celoten predel ustnic. Za vidno pomlajen videz brez znakov utrujenosti.

Delovanje in prednosti:
– Pospeši sintezo kolagena, ustnice (in predel okoli njih) napne in zgladi.
– Pospeši mikrocirkulacijo ter osvetli celoten O-predel (zmanjša utrujenost).
– Popravlja grobo kožo in vodi do svilnato mehkih ustnic.
– Brez vonja.
SENSAI_8

 

 

 

 

 

Predstavljeni izdelki so že na voljo na prodajnih mestih SENSAI po Sloveniji!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si