Nudestix končno v Sloveniji!

#GONUDEBUTBETTER, nova blagovna znamka NUDESTIX je končno v Sloveniji! 

NUDESTIX, ki se ponaša z inovativnimi izdelki za ličenje in na preprost način omogoča, da dosežete preprost, glamurozni videz, kjerkoli ste, kar v STIKU!

Odkrijte razkošje naravnih barv, hkrati pa svoj obraz z nanašanjem negovalnih sestavin negujte in razvajajte. Vsa ličila NUDESTIX namreč vsebujejo premium »dobre-za-vaše-telo« sestavine za nego in večkrat nagrajene formulacije. 

Blagovno znamko sta po lastnem navdihu razvili sestri Frankels, Ally & Taylor. Vsaka je dodala svoj delček strasti ter zanimanja za ličila in nastal je NUDESTIX!

xx Ally, ki goreče zagovarja brezkompromisnost med lastno, naravno lepoto ter ličili, ko je manj več. Samo pikica ličil in pravilen nanos naredita dovolj. NUDESTIX poskrbi za tvojo naravno lepoto.

»Bistvo ličil NUDESTIX je prepoznavanje lastne lepote.«                                                                                                                    

…ter

xx Taylor, kateri osnova za ličenje so vedno bili naravni, zemeljski odtenki. Stran z norimi odtenki in živjo naravni! Stran s prenatrpano torbo pudrov, rdečil za ličnice in čopičev in pozdravljeni enostavni svinčniki za obraz, oči, ustnice in celo ličnice!

»Ličenje bi moralo biti preprosto, hitro in predvsem zabavno!«                                                                                                        

Poslanstvo NUDESTIX je vsekakor kombinacija enostavne uporabe in hitrosti pri nanosu, z eno besedo velika ZABAVA! Ličenje še nikoli ni bili tako preprosto, saj je NUDESTIX lepota brez napora, je »NO MAKE-UP« make-up, ki ga ustvarite v trenutku.

KAJ TOREJ JE NUDESTIX?

Znebimo se noro velike kolekcije ličil in jo zamenjajmo s preprostimi, pastelnimi svinčniki za obraz, oči in ustnice.

Vsak svinčnik NUDESTIX pencil, je zapakiran v kovinski škatlici, z ogledalom in šilčkom, ki je hkrati tudi pokrovček, zato ga ne morete izgubiti!

Izdelki ne vsebujejo konzervansov, so brez glutena, so veganski in niso testirani na živalih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si