NUXE: moč Amazonije za nego zrele kože

NAS_1Amazonski deževni gozd je področje največje bioraznolikosti na svetu. Pravijo mu tudi »pljuča planeta«, saj proizvede kar 20 % skupne količine kisika na Zemlji. V tem prekrasnem svetu živi preko 40.000 rastlinskih vrst, od najbolj dragocenih pa do še vedno neraziskanih. Njihove lastnosti niso nepoznane avtohtonemu brazilskemu ljudstvu Amazonije, ki si že več stoletij pomaga pri negi svojega telesa in kože z rastlinskimi olji, masli in izvlečki iz številnih eksotičnih rastlin amazonskega pragozda.

Amazonski Indijanci so znani po tem, da imajo dolgo mlado in čvrsto kožo brez gub, kar poleg s kisikom bogatega čistega zraka prinese tudi nega z dragocenimi rastlinami iz največjega pragozda na svetu.

Skrivnost je v magičnih sestavinah dragocenih rastlin Amazonije, kjer je Laboratorij NUXE našel navdih in ustvaril popolno kombinacijo pristne narave in sodobnega raziskovanja v močni Nuxuriance® liniji za nego zrele kože obraza.

Amazonska skrivnost lepote se skriva v glamurozni negi

Prvi korak do lepote – SERUM!

Formula neverjetno topljivega in prijetnega Nuxuriance® Intenzivnega seruma za zrelo kožo vsebuje kar 6 NUXE patentov, ki delujejo na intenzivno povrnitev gostote kože obraza, posvetlitev pigmentnih madežev in zmanjšanje vidnosti globokih gub. Bogat serum predstavlja idealno podlago za kremo, ki se jo nanese na obraz, področje okoli oči in vrat.

serum

Glavne aktivne sestavine – rastlinske celice bakau, korenina mace in semena aravkarije – učvrstijo kožo, ji vračajo mladostni sijaj ter zmanjšajo pojav pigmentnih madežev, medtem ko tetrapeptid Dermican® poveča odpornost kolagenskih vlaken in zmanjšuje izgubo čvrstosti. Hialuronska kislina naravnega izvora vrača koži volumen in zapolni gube.

Cena 30 ml: 57,63 eur

 

Vlaženje, zaščita in vračanje mladosti

Bogata Nuxuriance® Dnevna krema za zrelo kožo vsebuje kar 5 NUXE patentov, ki imajo dokazano izjemno učinkovitost na učvrstitev in povečevanje gostote kože, zmanjšanje globokih gub ter vračanje zdravega sijaja.

krema

Semena aravkarije delujejo antioksidativno proti staranju kože, rastlinske celice bakau intenzivno učvrstijo kožo, povečajo sintezo kolagena in preprečujejo nastanek pigmentnih madežev, medtem ko korenina mace povrne koži njen naravni sijaj. Oslad, jerihonska roža in pšenični sladkor delujejo na zadrževanje vlage v koži in preprečujejo dehidracijo.

Cena 50 ml: 51,18 eur

 

NUXE izdelki so na voljo v lekarnah in trgovini Maxi ter Leposana (E.Leclerc) v Ljubljani.
Več na www.nuxe.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si