NYFW: zvezdniki na reviji Givenchy

Ko je modna hiša Givenchy naznanila, da bo svojo pomladno kolekcijo predstavila na newyorškem in ne pariškem tednu mode (kot običajno), smo vedeli, da bodo prvo vrsto zapolnili zvezdniki. Konec koncev jim je New York bližje kot Pariz, njihov natrpan urnik pa pogosto ne dopušča več kot dvournih letov.

Revije sta se seveda udeležila tudi Kim Kardashian, ki je svoj nosečniški trebušček razkazovala skozi prosojno črno čipkasto Givenchyjevo kreacijo ter ob tem popolnoma zasenčila soproga, ki se tudi tokrat z izbiro outfita ni posebej izkazal. Gospod in gospa West, ki na revijo  tokrat nista pripeljala dvoletne hčerke North (še dobro!), sta navijala za Kendall, po pisti pa sta se med drugim sprehodili tudi Joan Smalls in Candice Swanepoel.

Med zvezdniki, ki so zasedli prvo prvsto, je blestela tudi igralka Julia Roberts, ki je za to priložnost obleka navadno majico, na kateri je upodobljen Riccardo Tisci, kreativni direktor znamke Givenchy. Točke za izvirnost! V galeriji spodaj pa si oglejte še, kako so bili na reviji videti Nicki Minaj, Ciara, Uma Thurman in še nekateri drugi super zvezdniki …

[sliderpro id=”393″]

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si