Občutite pomlad na svoji koži!

Ozračje se je že precej segrelo in pred nami je najbolj pisan čas v letu. Zaradi sončnih žarkov, ki nas prijetno grejejo, so vsakdanji opravki dobili prijetnejši zven. Ker pomlad na nas izvaja svoj mali čarobni trik, vam tokrat z veseljem predstavljamo tudi nekaj novosti iz sveta kozmetike Oriflame.

Z novo Wonderflower toaletno vodo boste pustile domišljiji prosto pot in odkrile dišavo, ki spodbuja prvinsko sposobnost čudenja. Je igriva in šarmantna, prav tako kot vi.

Wonderflower EDT

Nove pomladne odtenke nam prinaša tudi linija The ONE – 5-v-1 Colour Stylist šminka po ustnicah zdrsi kot sanje – z barvo, ki je videti čudovito, in teksturo, ki na svojem mestu ostane ves dan. Sedaj na voljo v 5 čudovitih novih odtenkih, s katerimi bo vaš delovni teden še lepši!

The ONE_šminke

Nove odtenke so pri podjetju Oriflame za vas pripravili tudi v kolekciji The ONE dolgo obstojnih lakov za nohte. Barvna paleta se razprostira od vijoličnih preko rožnatih, oranžnih in zelenih do modrih nians. Vsakemu pomladnemu stajlingu torej pripada prav poseben odtenek na nohtih.

The ONE laki za nohte

Željo po potovanjih bo pogasila nova Discover Tuscan Sunset kolekcija. Ob negi z mili, v katerih se čuti moč vročega toskanskega sonca, boste odkrili osupljivo gričevje Toskane. Kolekcija je pa je nastala po navdihu toskanskega grozdja.

Discover Tuscan Sunset

Poleg tega pa vas v tokratnem katalogu – kot napoved praznovanja 50. obletnice Oriflama – razvaja prav posebna izdaja legendarne Milk & Honey Gold kreme za telo. Priljubljen izdelek, ki žensko kožo razvaja že vrsto let.

M&H Gold

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si