Občutite razkošje svilnatega moussa pod tušem


Spoznajte prvi mousse za tuširanje, ki navduši z na otip svilnato negovalno formulo v obliki moussa in z božanskimi poletnimi sadnimi vonji, kot so rabarbara, malina in limona. V hipu bo tu odlično razpoloženje, penasto veselje in svilnato mehka koža.

Samo pritisk in svilnata pena je tu!
Se še spomnite, kako radi ste se kot otrok igrali s peno v kadi? Kako ste upali, da je nikoli ne zmanjka? Oh, kako prijetno jo je bilo občutiti na koži. Zdaj lahko svilnato peno v hipu pričarate z enim samim pritiskom na mousse za tuširanje NIVEA SILK. Razkošni mousse za tuširanje v hipu odene kožo v svilnato nego in razvaja čutila z osvežujočimi sadnimi vonji.

Omamna sadna eksplozija v dveh različicah
Mousse za tuširanje NIVEA prihaja v dveh tako zelo omamnih različicah, da ne boste želeli zapustiti kopalnice. Mousse za tuširanje NIVEA SILK Rhubarb & Raspberry vas bo osvežil z blagodejnim vonjem rabarbare in maline, mousse za tuširanje NIVEA SILK Lemon Moringa pa z vselej svežim vonjem limone.

Zakaj mousse za tuširanje?
Odgovor je preprost! Ker obožujemo peno in obožujemo kot svila gladko kožo. Koža je po tuširanju pogosto suha in dražeča, formula moussa za tuširanje NIVEA SILK pa je obogatena z izvlečkom svile, ki kožo zgladi, jo nežno očisti in čudovito osveži. Koža bo svilnato mehka že po prvem tuširanju. Vsaka čudovita doza NIVEA Silk moussa za tuširanje zadostuje za več kot 50 nanosov.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si