Obnovila sta poročne zaobljube!

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 23:  David Beckham and Victoria Beckham attend the British Fashion Awards 2015 at London Coliseum on November 23, 2015 in London, England.  (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)

David in Victoria Beckham sta poročena že 17 let in od samega začetka njune veze veljata za zgleden in močan par. Štirje otroci, veliko odsotnosti zaradi dela in neprestani medijski pritiski so zagotovo vplivali na njun odnos, a ga niso omajali. David je v enem izmed intervjujev to pripisal njuni vzgoji: “Imava močne starše, vzgojena sva bila s pravimi vrednotami.  Seveda skozi leta narediš marsikatero napako in vsi vemo, da je v zakonu včasih težko. A na tem je potrebno delati.” 
894bff45293cb6260dd0fc6e6af4cefa
Par torej na svojem odnosu gradi ves čas, očitno je, da se podpirata in spoštujeta, a kljub vsemu sta v času zakona ponovila poročne zaobljube in si ponovno izpovedala ljubezen in zvestobo. David je povedal, da sta zaobljube ponovila v veliko bolj privatnem okolju, kot se je zgodila njuna poroka, saj ju je ob tem na njunem domu spremljalo le šest oseb.
victoria-beckham-and-david-beckham-kissing-2012
Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si