Sijajna in naravna polt

TEKOČI PUDER TOUCHE ÉCLAT LE TEINT

Legendarni sijaj pudra Touche Éclat sije po vsem svetu. Tekoči puder Touche Éclat Le Teint, ki zagotavlja intenziven in trajen sijaj, je oboževan zaradi svoje lahkotne in sijoče teksture, ki ustvari brezhibno polt. Še močnejši, še bolj sijoč in še bolj brezhiben legendarni puder s prenovljeno formulo. Formula kot zaveznica kože, lahkotna tekstura in končni učinek so zdaj okrepljeni s sestavinami rastlin iz vrtov YSL Beauté Ourika.  Čas je, da okrepimo brezhiben sijaj. Nov tekoči puder Touche Éclat Le Teint ima tri ključne pozitivne učinke na kožo: naraven zdrav sijaj, 24-urno lahkotno prekrivanje in 24-urno vlaženje za brezhibno kožo brez kompromisov.  

Izstopite iz sence. S tekočim pudrom Touche Éclat Le Teint vsaka ženska zasije. 

Nove sestavine izvirajo iz vrtov YSL Beauté Ourika, oaze nedotaknjene pokrajine maroškega gorskega masiva Atlas, znanega po ekstremnih pogojih, kjer rastline nabira zadruga žensk, ki najboljše razumejo njihov intenziven učinek. Kompleks sestavin tvorijo: izvleček ognjiča, znan po poenotenju polti,  izvleček sleza, znan po osvetlitvi kože in derivat vitamina E, znan po tem, da kožo zaščiti pred zunanjimi agresivnimi dejavniki. 

Legendarna formula, izboljšana z naravnimi sestavinami, ki omogoča enakomeren nežen sijaj ter brezhibno prekrivnost. Tekoči puder Touche Éclat Le Teint je odličen zaveznik za naraven in zdrav sijaj kože, zaradi srednje ravni prekrivanja pa je prisoten tudi občutek ugodja; naraven učinek zahvaljujoč lahkotni formuli in tekoči teksturi. Na voljo je enakih 16 odtenkov v treh skupinah barv, prilagojenih različnim poltem: izrazito svetli, svetli in srednje svetli, zasnovani tako, da poudarijo različne polti kože z legendarnim sijajem. Vsak sijoč odtenek je obogaten tudi z zaščito SPF22/PA++.

Nova formula in nov izboljšan sodobni dizajn stekleničke z grafiko in kvadratnimi vogali kot pri pudru Encre de Peau All Hours. Nova kvadratna steklenička uteleša osnovni izdelek za ženske, ki si želijo zdrav sijaj kože. Sijoča, brezhibna – njena moč sije od znotraj. Nova zvezda kampanje je Kaia Gerber in označuje novo revolucionarno poglavje legendarne zgodbe o svetlobi YSL Beauté. Ne glede na čas in mesto je ona v središču vsake pozornosti. Ona sije in krade pozornost. Ona je svetloba.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si