Obraz nove srebrne kolekcije Lencia postala najlepša hrvaška športnica

Obraz nove srebrne kolekcije Lencia postala najlepša hrvaška športnica 

Zlatarna Celje med svoje vrste obrazov srebrnih kolekcij Lencia dodaja novo ime, eno izmed najlepših športnic sveta, Antonijo Mišura. Košarkarica, ki je bila v letu 2011 razglašena za najlepšo Hrvatico, je svojo športno kariero pričela v letu 2005, danes pa s svojo izjemno igro dopolnjuje ekipo francoskega košarkarskega kluba.

Antonija Mišura v sodelovanju z Zlatarno Celje oblikovala kolekcijo Lila... 

Sodelovanje z Zlatarno Celje je mlada Hrvatica oznanila na posebnem dogodku, na katerem je v družbi poznavalcev modnega sveta predstavila svojo lastno kolekcijo Lencia. Izredni kosi nakita iz kolekcije Lilac nosijo Antonijin podpis in so del spomladansko poletnih izdaj Lencia za leto 2016. Oblikovani so po navdihu španskega bezga, ki s prekrasno aromo in nežno lepoto privablja občudujoče poglede v času pomladanskega razcveta.  Antonija je ob tej priložnosti izrazila iskreno navdušenje: “Nakit se popolnoma sklada z mojo osebnostjo, saj je drzen, inovativen, opazen in hkrati eleganten. Kolekcija Lilac je nastala čisto spontano, medtem ko je izkušnja sodelovanja z mojstri Zlatarne Celje, prenos lastnega jaza v nakit in poglobitev v modni svet povsem novo, a prekrasno doživetje.”

Cvetlično navdahnjeni kosi nakita bodo dodali dovršen in eleganten okras... 

Športnico so zaradi izjemne nadarjenosti in lepote francoski mediji oklicali za pravi fenomen, skupnega sodelovanja pa se, kot je dejal Jure Cekuta, vodja marketinga, veselijo tudi v Zlatarni Celje: “Izjemni športni uspehi Antonije Mišura in Tine Maze so naša inspiracija za oblikovanje kolekcij nakita z zmagovalnim duhom.”

Kolekcija Lilac vključuje set uhanov, prstan in ogrlico 

Srebrna kolekcija Lilac vključuje set uhanov, prstan in ogrlico, ki s pomočjo kristalov Swarovski v obliki popkov španskega bezga odsevajo nežne vijolične odtenke. Cvetlično navdahnjeni kosi nakita bodo dodali dovršen in eleganten okras dnevnim modnim izbiram ali večernim kombinacijam.

Oblikovana je po navdihu španskega bezga, njegove arome in nežne lepote

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si