Obsežna prenova in novi originalni koncepti priznanih blagovnih znamk

V Mariboru in Ljubljani sta potekali svečani otvoritvi prenovljenih hiš Peek & Cloppenburg

Pomembne spremembe za P&C v Sloveniji: letošnjo jesen je potekala temeljita prenova obeh nakupovalnih hiš, tako v Mariboru kot tudi v Ljubljani. Prenova je trajala približno dva meseca, 20. novembra pa so v obeh obnovljenih hišah proslavili uradno otvoritev. Na obeh lokacijah je tako sedaj mogoče občudovati notranjost modernega videza in nove originalne koncepte priznanih blagovnih znamk.

 

Foto: Rok Mlinar

 

Moderen videz in novi originalni koncepti

Obe hiši obsegata 2.800 kvadratnih metrov prodajnih površin, okrog polovica površin v vsaki hiši pa je bila prenovljena. V nakupovalnih hišah je tako sedaj mogoče občudovati moderen videz trgovin z novim pohištvom. Stranke poleg tega najdejo tudi originalne koncepte družbe P&C z lastno blagovno znamko Jake*s, ki je na voljo izključno pri P&C. Oddelki za mlajše ciljne skupine – »butiki« – so pridobili več prostora ter razsežnosti in sedaj obsegajo tudi posodobljen originalni koncept družbe P&C z izdelki lastne blagovne znamke Review. V Ljubljani je bil razširjen tudi oddelek z modnimi dodatki, perilom in oblačili za prosti čas.

 

Foto: Rok Mlinar

 

Številne blagovne znamke

Nakupovalni hiši P&C v Sloveniji nudita izbrano ponudbo izdelkov in okrog 150 blagovnih znamk. V središču obeh prenovljenih nakupovalnih hiš pa je sedaj na voljo tudi veliko »aktivno območje«, na katerem se te blagovne znamke predstavijo: na ogled so tako predlogi izdelkov trenutnih modnih kolekcij različnih blagovnih znamk, ki strankam pomagajo pri izbiri. V nakupovalnih hišah je vedno mogoče najti izdelke mednarodnih modnih znamk Tommy Hilfiger, S.Oliver in BOSS, pa tudi lastne blagovne znamke družbe P&C kot so Jake*s, McNeal in Christian Berg. Stranke pa navdušujejo tudi modni izdelki znamk GUESS, Calvin Klein, Lacoste, ONLY in mnogi drugi. Za mlado športno ciljno skupino so na voljo priljubljene modne znamke Adidas, Nike, Champion in Ellesse.

 

Foto: Rok Mlinar

 

 

Peek & Cloppenburg Maribor

Pobreška cesta 18, 2000 Maribor

Odpiralni časi: ponedeljek–sobota 09:00–21:00 h, nedelja 09:00–15:00 h

www.peek-cloppenburg.com/si

 

Peek & Cloppenburg Ljubljana

Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana

Odpiralni časi: ponedeljek–sobota 09:00–21:00 h, nedelja 09:00–15:00 h

www.peek-cloppenburg.com/si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si