Obstaja barva za lase s 100% prekrivnostjo sivih las? OBSTAJA!

Priznajmo si! Vsaka od nas si želi intenzivno sijoče in negovane lase. Vsaka od nas bi bila hvaležna za negovalni izdelek, ki bi podaljšal obstojnost barve na laseh in … še bolje … zagotovil 100% prekrivnost sivih las. Morda se to sliši kot čudežen izdelek, ki preprosto ne obstaja, a Davines sedaj predstavlja Mask with Vibrachrom™ – inovativni sistem za barvanje las, ki širnemu svetu predstavlja novo tehnologijo barv za lase.

Mask with Vibrachrom™ je permanentna barva, ki omogoča profesionalnim frizerjem popolnoma proste roke tako pri prekrivanju sivih las kot tudi spreminjanju odbojnosti svetlobe in svetlenju ali temnenju barv. Zahvaljujoč inovativni Vibrachrom™ tehnologiji Davinesovi raziskovalni in razvojni laboratoriji odslej lahko ponudijo izboljšano linijo profesionalnih proizvodov za barvanje las. Rezultat so izredno sijoči lasje neverjetno obstojnih barv.

Mask with Vibrachrom™  z izvlečkom proteina kvinoja, omega 9 maščobnimi kislinami in fosfolipidi naredi lase še bolj sijoče in negovane, barvo še bolj obstojno in popolnoma neškodljivo za vaše lase in lasišče. Tehnologija Vibrachrom povzdigne Mask Color System na nov nivo učinkovitosti, še posebej pa poveča barvno obstojnost las. Izboljšano delovanje je moč opaziti in ga celo demonstrirati. Z uporabo standardne metodologije so pri Davinesu opravili teste proizvodov linije Mask z in brez vsebovanega Vibrachroma na laseh. V testu so uporabili 10 različnih šamponov in izmerili vsebnost barve v vodi, ki se je uporabila za spiranje las. S primerjavo voda so ugotovili, da so primerki testov z vsebnostjo Vibrachroma zadržali na laseh več barve. Maska s tehnologijo Vibrachrom™ deluje skupaj s komplementarno linijo Davinesovih proizvodov ACTIVATORS, ki so obogateni z negovalnimi agenti in med procesom barvanja spoštujejo in ščitijo strukturo las.

Maske s tehnologijo Vibrachrom™ ne vsebujejo PPDjev in parabenov.

Kaj so, torej, posebnosti novih barv mask s tehnologijo Vibrachrom™?

FLEKSIBILEN SISTEM, KI JE ENOSTAVEN ZA UPORABO: S popolnoma izmenljivim sistemom naravnih sestavin in nians odbojnosti lahko sami oblikujete svojo barvo za lase.

POPOLNO PREKRIVANJE SIVIH LAS: S tehnologijo Vibrachrom™ se poveča barvna penetracija in enakomerna porazdelitev barve.

POPOLNA MOŽNOST OSVETLJEVANJA LAS: Vse odbojne nianse so kromatično formulirane tako, da vsebujejo le najmanjšo možno vsoto osnovnih pigmentov, zaradi česar postanejo odbojni pigmenti še bolj živi. Osvetljevalna sposobnost linije je boljša in optimizirana.

ŠIBAK VONJ PO AMONIAKU: Prijetna aroma Mask z Vibrachrom™ aktivno prekrije vonj po amoniaku, zaradi česar je barvanje las še bolj prijetno opravilo.

SONARAVNOST: Izpusti, ki nastanjeno ob proizvodnji embalaže, se nadomestijo s sodelovanjem pri projektih pogozdovanja. Embalaža je narejena iz FSC recikliranega papirja in je popolnoma razgradljiva.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si