Obstaja mesto, kjer se vsi počutijo dobrodošle.

Nad novimi sobami je bil navdušen tudi gospod Lado Leskovar

Nad novimi sobami je bil navdušen tudi gospod Lado Leskovar

Prijazno, pozorno osebje, miren in sproščen ambient, prilagodljiv konferenčni center z novo dvorano Nad mestom, okusna in raznolika poslovna kosila ter predvsem sveže prenovljene sobe, ki preko serije črno-belih fotografij ustvarijo čarobne utrinke Ljubljane – vse to vam nudi City Hotel Ljubljana, ki po letu 2007 piše novo zgodbo.

Čudovit razgled, ki je obiskovalcem dogodka služil kot kulisa za fotografiranje

Čudovit razgled, ki je obiskovalcem dogodka služil kot kulisa za fotografiranje

Ljubljanski hotel z dolgoletno družinsko tradicijo je marsikomu še danes znan kot bivši »hotel Turist«, a ko vstopite vanj, spomin zamenja svežina in domača profesionalnost. Z namenom popolne posodobitve starejših hotelskih sob so v letu 2015 pričeli s popolno prenovo in kot pravi direktorica trženja in prodaje Tina Možina: “Priložnost za razvoj vidimo v naši zgodovini, saj nas družinsko lastništvo in prisotnost hotela že vse od leta 1903 tesno povezujeta z našim glavnim mestom. Pri prenovi hotela smo želeli to vez poudariti in ohraniti našo tradicijo. V želji, da ulovimo skrite, drugačne poglede Ljubljane, ki bodo gosta zabavali, ga navdušili in ga spodbudili k nadaljnjemu raziskovanju našega mesta, smo se povezali s priznanim ljubljanskim fotografom Žigo Koritnikom. Črno bele stenske foto tapete tako zgovorno in ponosno prikazujejo našo skupno zgodbo, zgodbo City within the City.”

 Prenovljena enoposteljna soba s črno belo stensko foto tapeto, delom fotografa Žige Koritnika

Prenovljena enoposteljna soba s črno belo stensko foto tapeto, delom fotografa Žige Koritnika

City Hotel Ljubljana je 16. 5. 2016 na stežaj odprl svoja vrata in poslovnim partnerjem pokazal svoje novosti. Dogodek se je pričel v novi dvorani Nad mestom, kjer so gostje lahko občudovali čudovit razgled na ljubljanski grad in naredili fotografijo za spomin. Po kratkem druženju so si ogledali prenovljene hotelske sobe v enem od 7. nadstropij. Srečanje so nadaljevali v CITY konferenčnem centru, kjer je goste pozdravil Direktor Peter Sušnik. Prijetno druženje se je nadaljevalo ob izvrstni kulinariki, pripravljeni po navdihu Okusov Ljubljane in ob spremljavi odličnega glasbenega dueta v sestavi Jake Ahačevčiča in Gregorja Ftičarja.

Sladkanje je bilo zagotovljeno z okusnimi sladicami, med njimi je svoje mesto dobil tudi Ljubljanski minion pripravljen po receptu Okusov Ljubljane

Sladkanje je bilo zagotovljeno z okusnimi sladicami, med njimi je svoje mesto dobil tudi Ljubljanski minion pripravljen po receptu Okusov Ljubljane

Goste sta zabavala saksofonist Jaka Ahačevčič in pianist Gregor Ftičar

Goste sta zabavala saksofonist Jaka Ahačevčič in pianist Gregor Ftičar

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si