Obutev, ki obljublja mladostni stil in neskončno udobje

DSC04718
Ara je predstavila novo kolekcijo pomlad/poletje, ki navdušuje s številnimi trendovskimi modeli in barvami. Udobje, ki predstavlja temelj obutve Ara, je tisti, ki prepriča. Ara je namreč prisotna po vsem svetu in vsako leto proda več kot 7 milijonov parov obutve, pri čemer se večina strank vrača in ostaja zvesta Arini ponudbi.
Kolekcija pomlad/poletje, ki jo je predstavila Ara, je blizu vsem starostnim skupinam: tako mladi kot starejši bodo našli par, ki bo ustrezal vsaki nogi. Poleg modnih barv, detajlov, uporabe zadrg, biserov in prepleta materialov so Ara čevlji na voljo v različnih širinah, polovičnih številkah in številnih dodatnih funkcionalnostih. Če izberete Aro, izberete udobje!
DSC04697
V zadnjih letih je Ara navdušila s številnimi inovacijami, letošnjo pomlad je najbolj navdušil model Fusion4, ki prenaša elemente športne obutve v casual stil. Za prihajajočo jesen so že predstavili brezšivne modele in copate iz 100 odstotne ovčje volne – obe inovaciji predstavljata pravi preboj v modni obutveni industriji in velik napredek za Arino ponudbo.
Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si