Obutev, s katero boste porušili vsa modna pravila!

Izrazite svoj edinstven stil s Crocsi

Za nami je že dobra polovica poletja, a najbolj igrivi modni trendi šele prihajajo! Tokrat jih predstavlja priljubljena znamka CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu. 

 

“Come as you are”

V ospredje letos postavlja kultni model obutve Classic Clog – cokel s prepoznavno silhueto, popolno za vse modne upornike, ki so drzni in radi rušijo modna pravila ter trendi natikače Classic Crocs Slide, ki jih obožujejo vsi, ki se radi igrajo s svojim stilom. Oba modela povezuje edinstveno udobje, ki je popolno za vse, ki prisegajo na modne in udobne korake v poletnih dneh. Z odštekanimi Jibbitz priponkami pa lahko vsak na svojih najljubših Crocsih nosi simbole tistega, kar ga dela edinstvenega! Svoje Crocse sta tako okrasili tudi priljubljeni hollywoodski zvezdnici, sicer ambasadorki Crocs kampanje “Come as you are”, Zoey Deschanel in Pryanka Chopra Jonas.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

V teh vročih dneh so Crocsi odlična izbira za številne priložnosti, tudi za počitnice ob morju, saj so izjemno praktični, počitniškemu videzu pa dodajo drznost in drugačnost. Naj bo preostanek poletja igriv!

Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana ter na wellbie.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si