Očiščena koža v eni sami potezi


Ženske smo pogosto v naglici in vselej nam primanjkuje prostora v torbici. Zelo rade pa imamo svežo, čisto in lepo kožo v vsakem trenutku. NIVEA pozna rešitev, ki zavzame zelo malo prostora in časa – čistilne robčke!

Čistilni robčki so zagotovo ena najbolj priročnih in učinkovitih kozmetičnih zamisli. V nekaterih situacijah so preprosto nezamenljivi. Kdaj nam torej čistilni robčki pridejo še posebej prav?

Ko smo na poti
Odlično, znova na pot! A zadrega je vselej enaka. Kovček se šibi pod težo prtljage, torbica pa je polna do zadnjega kotička. Mirno lahko doma pustimo odstranjevalec ličil, čistilni gel, vatke in tonik. Če je naša koža občutljiva, lahko uporabimo čistilne robčke NIVEA za suho in občutljivo kožo, ki z naravnim mandljevim oljem in s tehnologijo Hydra IQ nežno očistijo in navlažijo kožo ter odstranijo ličila.

Robčki so na poti priročni tudi takrat, ko v bližini ni kopalnice in pri roki nimamo izdelkov za čiščenje kože. Uporabimo jih lahko kjer koli in kadar koli, zavzamejo zelo malo prostora ter hitro in temeljito opravijo svoje delo. V eni sami potezi!

Ko se nam mudi
Sodobno življenje je ena sama naglica. Hitimo s sestanka na sestanek, po otroke v vrtec in šolo, na zmenek s prijateljico in tako rade bi v urnik umestile še telovadbo. Zato pogosto ni časa, da bi z obraza očistile ličila. Takrat nam pridejo čistilni robčki še kako prav. Z njimi z eno samo potezo odstranimo ličila s kože, preden se odpravimo na najljubšo vadbo, plavanje ali v savno. Micelarni čistilni robčki NIVEA z vitaminom E nežno odstranijo tudi vodoodporna ličila in varujejo trepalnice.

Ko smo preutrujene
Oh, kako bi včasih zaspale, ko zvečer v postelji beremo knjigo, a še prej je treba očistiti kožo na obrazu. Če imamo ob postelji čistilne robčke, nam ni treba narediti niti koraka več. Preprosto in z eno potezo očistimo nečistoče z obraza in mirno zaspimo.
Uporaba čistilnih robčkov je torej hitra in preprosta, koža pa lahko v hipu svobodno zadiha.

* Čistilni robčki NIVEA so zdaj na voljo v prenovljeni embalaži in tudi v pakiranju po sedem kosov.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si