Od naravnega do neustavljivo dramatičnega videza!

slo-visual

Grazie v tem norem tempu iščemo in obožujemo “vse v enem” izdelke, takšne, ki nam omogočajo, da imamo vse pri roki ali z eno potezo naredimo preskočimo več korakov. Ene izmed takšnih izdelkov so paletke senčil Rimmel London Magnif’Eyes Eyeshadow Palette, ki omogočajo ustvarjanje naravnega kot tudi neustavljivo dramatičnega videza. Palete za senčenje oči vsebujejo osem odtenkov, črtalo za oči in osvetljevalec v enem izdelku, zato Rimmel London sporoča: “Pripravite se na izjemen videz vaših oči – od dnevnega do večernega videza! Sedaj je enostavno ustvariti neustavljiv videz oči, kot to počnejo profesionalci.”

001-keep-calm-wear-gold-lr

Rimmel je zbral vse, kar potrebuješ za multi-dimenzionalen videz svojih oči, v enem priročnem izdelku. Spekter obstojnih in priročnih svetlečih in mat odtenkov, ki ponuja popoln nabor barvnih odtenkov za neustavljive kreacije. Mehka tekstura senčil se uporablja na veki, na pregibu očesne veke in kot črtalo za oči za učinek povečanja in poudarjanje barve in oblike oči. Oblikuj, senči in definiraj svoje oči in ustvari dnevni ali večerni videz in nude ali drzen videz. Formula, ki se ne nabira v gubicah in ne bledi, je sestavljena iz izjemno obstojnega pudra za videz oči, ki traja in traja. Paleta v vrednosti 9,50 eur vsebuje tudi ogledalo za hitre popravke na poti in aplikator za lažje nanašanje senčil.

14706829_10153878850936611_6978678113786590139_o

Izbiraš lahko med tremi trendovskimi paletami:

Keep Calm & Wear Gold ponuja ulito mešanico zlata in srebra z bledo sivo-rjavim odtenkom za osvetljevanje in bogate kavne barve za definicijo. Idealno za drzno-eleganten dnevni videz. Ali pa za ustvarjanje dramatičnega videza in bleščečega “party” videza.

lr_mag-eyes-open-2-final

London Nudes Calling zajema niz toplih tonov, od bež, rjave in bravo slive. Enostavno je ustvariti mnogo videzov za vse priložnosti; nude, ki je videti naravno ali pa intenzivno.

lr_mag-eyes-open-3-final

Grunge Glamour je popolna paleta za zadimljen videz oči. Nevtralno sivi, rjavi in bronze odtenki za oči, ki se jim nihče ne bo mogel upreti. Bodi prefinjena ali drzna.

lr_mag-eyes-open-1-final

Magnif’Eyes Eyeshadow paleta je pakirana v sodobni črni embalaži. Del pokrovčka je steklen in zato razkriva celotni nabor odtenkov, ki se skrivajo v notranjosti embalaže.  Bodi kreativna! Ustvari neustavljiv videz oči – dnevni ali večeren z samo enim izdelkov Magnif’Eyes Eyeshadow Palette. Ustvari svoj Londonski videz!

lr_mag-eyes-closed-2-final

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si