Od prvega dne življenja


La Roche-Posay predstavlja Lipikar AP + rutino z novo,  klinično dokazano učinkovitostjo – že od prvega dne življenja. Lipikar AP+ izdelki so primerni za novorojenčke, tudi tiste, katerih koža je nagnjena k atopičnemu ekcemu.

Atopični ekcem je kronična vnetna kožna bolezen in otroci, ki trpijo zaradi tega stanja, doživljajo neznosno srbenje, ki ga spremljajo vnete, razpokane in pogosto okužene kožne lezije. Nove klinične študije so nedavno pokazale, da uporaba emolientov v prvih treh tednih življenja zmanjša tveganje za razvoj kože, nagnjene k atopičnemu ekcemu.
Študija je bila opravljena na 124 novorojenčkih z velikim tveganjem za razvoj atopijskega dermatitisa. Starše so prosili, da na kožo svojih otrok vsaj enkrat na dan nanesejo emolient, začeli pa so v prvih treh tednih po rojstvu. Rezultati so pokazali, da terapija z emolientom od rojstva predstavlja izvedljiv, varen in učinkovit način za preprečevanje atopičnega ekcema.

Klinično dokazana toleranca že od prvega dne življenja
Nedavne klinične študije z izdelkoma LIPIKAR BAUME AP+ in SYNDET AP+ so pokazale pomembne rezultate v zvezi s toleranco kože pri otrocih in dojenčkih. Oba izdelka sta bila preizkušena na novorojenčkih v klinični študiji in pod pediatričnim nadzorom, kjer sta oba Lipikar AP + izdelka dokazala optimalno varnost.

Lipikar AP+ rutina koži vrača lipide in preprečuje draženje, srbenje, praskanje
Izdelki linije AP+ so primerni za kožo novorojenčkov, s klinično dokazano učinkovitostjo in varnostjo od prvega dne življenja. Formula izdelkov zagotavlja optimalno toleranco, saj je uporaba izdelkov primerna tudi za kožo, ki je nagnjena k atopičnemu ekcemu. Koži vrača lipide in preprečuje draženje, srbenje ter praskanje.


LIPIKAR BAUME AP+ balzam
koži vrača lipide in zmanjšuje pogostost izbruhov močne suhosti kože. Od prvega dne življenja, za dojenčke, otroke in odrasle.

 


LIPIKAR SYNDET AP+ izdelek za umivanje telesa
, ki zmanjša močno suhost kože že po prhanju. Primeren za otroke, od prvega dne življenja, in tudi za odrasle.

 


LIPIKAR STICK AP+
deluje proti srbenju in draženju kože ter v trenutku, z enostavnim nanosom izdelka, ki je na voljo v obliki priročnega stika, zmanjša potrebo po praskanju kože. Izdelek je primeren za zelo suho in razdraženo kožo, ki je nagnjena k srbenju.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si