Odgovorna in sofisticirana ulična moda tudi v Ljubljani

Slovensko ulično modo preplavlja nova blagovna znamka Closed. Samosvoja in izvirna blagovna znamka Closed postavlja nove mejnike na področju kakovostne in sofisticirane ulične mode, pri tem pa ohranja odgovoren in okolju prijazen pristop do mode, ki se prepleta s pravičnostjo – do okolja, zaposlenih, kakovosti in vseh udeležencev celotnega proizvodnega procesa. 

Blagovna znamka Closed je namenjena vsem, ki sledijo novim modnim smernicam, vendar se z njimi ne obremenjujejo. Z edinstvenimi kroji in prefinjenim izborom najboljših materialov presega meje konvencionalnega ter postavlja nove mejnike uglajene ulične mode.
Filozofija, ki povezuje kakovostne izdelke in odgovoren pristop k modi, zaznamuje blagovno znamko Closed ter zagovarja prepričanje, da izjemni izdelki lahko nastanejo zgolj pod odličnimi pogoji. S tem v mislih so že od prvega dne pri blagovni znamki vzpostavili odgovorno proizvodnjo – od pridobivanja materialov do izbora proizvajalcev, s katerimi sodelujejo. Vsaka poteza blagovne znamke se opira na vrednote, ki predstavljajo osrčje znamke: prijateljstvo in povezanost s partnerji in dobavitelji, družbena odgovornost, ki je osnovana na vzpostavljanju pravičnih delovnih razmer, spoštljiv odnos do živali, okolju prijazne metode proizvodnje z materiali, ki manj onesnažujejo okolje ter vzpostavljanje čim krajših poti transporta. Vse to so tudi razlogi, da blagovna znamka Closed postopoma seli svojo proizvodnjo v Evropo.
Glavno vodilo pri iskanju partnerjev sta zaupanje ter razumevanje vseh ekoloških in družbenih smernic, ki jih blagovna znamka uteleša. Prijatelji, ki sodelujejo s prijatelji – to je načelo, ki mu sledi blagovna znamka, in obenem načelo, ki mu sledi vsak člen verige, od proizvodnje do končnega stika s kupci.

 

Od konca lanskega leta je blagovna znamka Closed na voljo tudi v Sloveniji. Modne kose nove kolekcije lahko najdete v butični trgovini s konceptom Extraordinary na Novem trgu 6 v Ljubljani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si