Odišavljena olja za boljše počutje

Obožujete dišeča olja za prhanje in nego? Potem boste veseli novih L’OCCITANE
olj za prhanje in nego kože v dišavnih različicah: Cvetlična ženska dišava Vrtnica, Zapeljiva rahločutna dišava Néroli & Orchidée, Aromatična gurmanska dišava Terre de Lumière.

 

Olje za telo in lase Terre de Lumière, 100 ml

Ali pri negi telesa prisegate na oljne teksture? Potem je za vas idealno L’OCCITANOVO novo Olje za telo in lase Terre de Lumière. To svilnato suho olje pomaga nahraniti kožo in polepšati lase. Nežno jih odišavi z dišavo Terre de Lumière, ki je polna kontrastov. Nekaj kapljic olja s krožnimi gibi vmasirajte v kožo oziroma vtrite v mokre ali suhe lase, s čimer boste poskrbeli za nego, dobro počutje in sproščeno vzdušje.

Olje za telo in lase Terre de Lumière, 100 ml, 36,60 €

Olje za prhanje Terre de Lumière, 250 ml

Ali pri prhanju prisegate na oljne teksture? Potem je za vas idealno L’OCCITANOVO novo Olje za prhanje Terre de Lumière, ki nežno očisti kožo in jo odišavi z dišavo, polno kontrastov. Olje se v stiku z vodo spremeni v mlečnat losjon, ki telo ovije s tančico popolnega dobrega počutja.

GRAZIA je dišavni razvadi našla celo v kompletu: si.loccitane.com

Olje za prhanje Terre de Lumière, 250 ml, 22,40 €

Olje za telo in lase Néroli & Orchidée, 100 ml

Ali pri negi telesa prisegate na oljne teksture? Potem je za vas idealno L’OCCITANOVO novo Olje za telo in lase Néroli & Orchidée. To svilnato suho olje pomaga nahraniti kožo in polepšati lase. Nežno jih odišavi s čutno ženstveno dišavo, ki spaja sijajen neroli iz Sredozemlja in očarljivo orhidejo z Madagaskarja. Nekaj kapljic olja s krožnimi gibi vmasirajte v kožo oziroma vtrite v mokre ali suhe lase, s čimer boste poskrbeli za nego, dobro počutje in sproščeno vzdušje.

Olje za telo in lase Néroli & Orchidée, 100 ml, 36,60 €

Olje za prhanje Néroli & Orchidée, 245 ml

Ali pri prhanju prisegate na oljne teksture? Potem je za vas idealno L’OCCITANOVO novo Olje za prhanje Néroli & Orchidée, ki nežno očisti kožo in jo odišavi s čutno ženstveno dišavo. Olje se v stiku z vodo spremeni v mlečnat losjon, ki telo ovije s tančico popolnega dobrega počutja.

GRAZIA je dišavni razvadi našla celo v kompletu: si.loccitane.com

Olje za prhanje Néroli & Orchidée, 245 ml, 22,40 €

Olje za telo in lase Vrtnica, 100 ml

Ali pri negi telesa prisegate na oljne teksture? Potem je za vas idealno L’OCCITANOVO novo Olje za telo in lase Vrtnica. To svilnato suho olje pomaga nahraniti kožo in polepšati lase. Nežno jih odišavi s cvetno ženstveno dišavo, ki združuje zelene in sadne note ter stolistno vrtnico iz Provanse. Nekaj kapljic olja s krožnimi gibi vmasirajte v kožo oziroma vtrite v mokre ali suhe lase, s čimer boste poskrbeli za nego, dobro počutje in sproščeno vzdušje.

Olje za telo in lase Vrtnica, 100 ml, 36,60 €

Olje za prhanje Vrtnica, 250 ml

Ali pri prhanju prisegate na oljne teksture? Potem je za vas idealno L’OCCITANOVO novo Olje za prhanje Vrtnica, ki nežno očisti kožo in jo odišavi s cvetno ženstveno dišavo. Olje se v stiku z vodo spremeni v mlečnat losjon, ki telo ovije s tančico popolnega dobrega počutja.

GRAZIA je dišavni razvadi našla celo v kompletu: si.loccitane.com

Olje za prhanje Vrtnica, 250 ml, 22,40 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si