Odkrij svojo strast in poišči pravo poletno obutev zase!

Severina1

Kaj je lahko lepšega, kot se v najbolj trendi obutvi sprehoditi po idiličnem obmorskem mestu, ki kar kliče po ustvarjanju krasnih fotografij? Tako je v Dubrovniku s stalno snemalno ekipo uživala Severina, fatalna muza Massove kampanje ‘Odkrij svojo strast’, ki je v modni obutvi Mass ponovno ustvarila dih jemajoče podobe.

Severina3

Severina4

Očarljivo in s soncem obsijano staro mesto jedro Dubrovnika je ponudilo popolno kuliso za serijo fotografij, ki predstavljajo poletne modne trende obutve priljubljenega obutvenega centra. Občudujemo lahko navdihujoče modne stajlinge, ki jih popolno dopolnjuje trendovska obutev. Izstopajo predvsem petke v številnih različicah, bodisi odprti salonarji v nežnih roza odtenkih ali izredno trendi metalik zlati s trakci, ter na drugi strani odštekane gladiatorke s peto in resicami vse od kolena navzdol.

Severina7

Severina5

Poleti bodo seveda nepogrešljive polne pete in letos trendi debela lesena peta, ki jo dopolnjujejo romantične resice. Resice so to poletje ‘must have’ modni dodatek, saj jih najdemo tudi na nizkih sandalih, na primer takšnih iz rjavega semiša ali z metalik detajli in debelim podplatom.

Severina6

To poletje zato namesto minimalizma izberite obutev z dodatki in detajli, ki bo nedvomno zvezda vašega stajlinga. Ob fotografijah Severine že lahko čutimo vonj po morju, zato le odhitite v Mass po svoj najljubši par trendi modne obutve in uživajte v modnem poletju.

Severina8

Severina2

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si