Odkrijte čarovnijo zabavnega kopanja

Tako se bodo tudi otroci veselili kopanja

Odslej bodo otroci še posebej uživali med tuširanjem in umivanjem las. NIVEA je z novim blagim in sadno dišečim negovalnim gelom za tuširanje in šamponom 2 v 1 za otroke spremenila tuširanje v zabavno doživetje.

 

Za veselo, blago in dišeče kopanje

 

Zabavno doživetje brez solz

Vsakodnevno kopanje lahko hitro postane nadležna rutina, saj med natrpanimi dnevi in pravljico pred spanjem pogosto zmanjka časa za dogodivščino v kadi. Blaga negovalna formula novega NIVEA gela za tuširanje in šampona 2 v 1 za otroke neguje občutljivo kožo otroka, obenem pa nežno očisti njegove tanke lase. S tem prihrani čas, da lahko kopanje znova postane zabavno doživetje. Najbolje pri tem pa je, da ščiti oči pred draženjem in prepreči solzenje oči. Balzam v formuli pa poskrbi, da je razčesavanje las otročje lahko.

 

Biološko razgadljiva formula z ekološko alojo in kamilico

Nežna kremna formula z ekološko alojo in kamilico ima koži prijazno pH-vrednost ter je idealna za vsakodnevno tuširanje ali kopanje. Novi NIVEA gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za otroke z biološko razgradljivo formulo poskrbi za zabavno in nežno kopanje. Dogodivščini se lahko pridružijo tudi mame, saj kožo ovije v prijeten sadno-svež vonj, naravne sestavine pa kožo naredijo mehko in gladko.

NIVEA gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za deklice

 

Neguje občutljivo kožo in nežno očisti tanke lase

Nežna formula novega NIVEA gela za tuširanje in šampona 2 v 1 za otroke je na voljo v dveh poživljajočih različicah za občutljive noske otrok. NIVEA gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za deklice vsebuje pridih jagod in kanček češnje ter maline v vijolični embalaži. NIVEA gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za dečke  poka od svežine s pridihom jabolka.

NIVEA gel za tuširanje in šampon 2 v 1 za dečke

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si