Odkrijte svoj Food ID – inteligentni sistem razvrščanja živil

Hrana zagotovo predstavlja izredno pomemben del našega vsakdana. Je gorivo za naše možgane, mišice in telo, nenazadnje pa tudi za našo dušo. Ker vsako živilo, ki ga zaužijemo, vpliva na naše zdravje in počutje, je pomembno, da v svoje telo vnašamo hrano, ki ima na naš organizem pozitivne učinke in bo podpirala naše dolgoročno zdravje. Vsako telo je različno in ima individualne potrebe. Prav zato je pomembno, da se zavedamo, katera živila so res prava za nas in bodo koristila našemu telesu.

 

Ste vedeli, da obstaja osebni seznam živil, ki temelji na vaših edinstvenih potrebah?

Imenuje se Food ID. Food ID temelji na skrbno izbranih znanstvenih raziskavah, prehranskih in zdravstvenih smernicah WHO in Evropske komisije ter priporočenem dnevnem vnosu vitaminov in mineralov. Je vaš popolni asistent pri pripravi uravnoteženih obrokov!

 

 

Inteligentni sistem razvrščanja živil Food ID so razvili znanstveniki in raziskovalci v podjetju GenePlanet. Vključuje seznam več kot 500 živil, ki so glede na vaše edinstvene potrebe razvrščena na tista, ki so za vas zdrava in tista, ki so za vas nezdrava. Pridobite ga tako, da na GenePlanet platformi (app.geneplanet.com) ustvarite svoj uporabniški račun in odgovorite na preprost vprašalnik o vašem življenjskem slogu. Glede na rezultate tega vprašalnika boste že prejeli osnovni Food ID, ki ga lahko še dodatno prilagodite lastnim potrebam in nagradite z rezultati testov DNA ali krvnim testom. Seznam vam je vedno na voljo na GenePlanet platformi in ga lahko uporabite kot osebnega svetovalca pri nakupovanju živil.

 

 

Kaj vse lahko izveste s pomočjo Food ID?

– Katera živila lahko ostanejo na vašem krožniku in katerim se raje izogibajte.

– Oceno od 0 do 100 za vsako živilo, glede na njihovo sestavo in vaše podatke. Ocena primernosti živil bo še bolj natančna, če ste predhodno naredili krvni test ali test Lifestyle DNA.

– Stopnjo personalizacije seznama – več podatkov, kot vnesete, bolj personaliziran je vaš Food ID.

– Zakaj je določeno živilo glede na svojo sestavo za vas priporočljivo ali ne. Zeleni grah na primer velja kot splošno zdravo živilo, a to morda za vas ne drži. Izvedeli boste, zakaj.

 

Spoznajte svojega osebnega asistenta pri izbiri živil Food ID in podprite svoj organizem.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si