Odkrijte svoj najljubši modni stil, ki vam je pisan na kožo

Modne navdušenke, pozor!

Izrazite svoj modni slog z novimi antiperspiranti B&W Fashion Edition

Ne glede na to, kakšen modni slog vas najbolj navdušuje – večna eleganca, boho šik ali urbani vintage – zdaj ga lahko uskladite s svojim najljubšim antiperspirantom iz omejene izdaje NIVEA Invisible for Black & White Fashion. Čas je, da poudarite svoj modni stil!

Prav vsaka ženska ima svoj najljubši stil in vsaka ga rada izrazi. Nekatere prisegajo na večno klasiko, nekatere se najbolje počutijo v zapeljivih oblekah v boho slogu, ki jemlje navdih iz poznih 70-ih prejšnjega stoletja, spet druge blestijo v urbanih kosih.

Modne zapeljivke vseh vrst, čas je, da zablestite!

K svojemu najljubšemu slogu lahko zdaj dodate tudi antiperspirant iz omejene serije NIVEA Invisible for Black & White Fashion. Vsaj tako kot modno obarvana embalaža pritegne tudi njihova vsebina. Vonji Pure, Clear in Fresh poskrbijo za dolgotrajno svež in čist vonj, saj antiperspiranti ščitijo pred potenjem do 48 ur, hkrati pa ne puščajo sledi na belih in črnih tkaninah. Tako vaša najljubša črna oblačila ostanejo črna in bela dlje časa bela.

Ženstvene vonjave z naravno svežim vonjem

Antiperspiranti NIVEA Invisible for Black & White Pure, Clear in Fresh za ženske ščitijo pred potenjem do 48 ur, pri tem pa ne puščajo belih sledov na črnih oblačilih in rumeno obarvanih lis na belih. Poskrbijo, da so vaša najljubša oblačila videti kar najlepša, vi pa lahko zanesljivo zaščiteni uživate v barvitih trenutkih življenja. Dajejo čisto ženstvenost z naravno svežim vonjem. Ne vsebujejo alkohola in barvil.

 

Novi antiperspiranti B&W Fashion Edition očarajo s svežim ženstvenim vonjem

Okvirna cena za antiperspirant NIVEA Invisible for Black & White Fashion za 150 ml: 3, 29 evra

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si