Odpravite nadležno srbečo suho kožo!

Suha koža je težava, ki prizadene ljudi vseh starosti. Še več! Občutljiva suha koža je vse bolj pogosta težava, zaradi česar je La Roche-Posay, kot strokovnjak za občutljivo kožo, lansiral novo Lipikar mleko za telo, emolient, ki je primeren za vso družino – od dojenčkov do starejših. Gre za univerzalni izdelek, ki bi s svojimi sestavinami zagotovil zaščito in boljšo kakovost kože vseh družinskih članov. Posamezniki s problematično kožo se pogosto soočajo tudi s pojavom oslabljene kože, ki ji primanjkuje elastičnosti in rada zateguje. Blagovna znamka daje velik pomen tudi družbeni odgovornosti, zato za svoje izdelke uporablja karitejevo maslo, eno izmed glavnih sestavin inovacije Lipikar, ki ga pridelujejo v zadrugah v Burkina Fasu. Na ta način poskrbi za boljše življenjske razmere lokalnega prebivalstva kot tudi za varovanje okolja zaradi manjše porabe papirja za izdelavo embalaže izdelkov.

Novi Lipikar je zasnovan v skladu trditvijo “manj je več”, saj vsebuje le bistvene in preverjene sestavine, ki so nujno potrebne za zagotavljanje učinkovitosti in varnosti izdelka za vso družino. Temeljne sestavine Lipikar mleka za telo – to so termalna voda La Roche-Posay, niacinamid, hladilna krema in karitejevo maslo – pomirjajo, obnavljajo in ščitijo občutljivo kožo ter jo razbremenijo simptomov suhosti. Lipikar mleko bistveno izboljša vlaženje kože tudi po 48 urah in ščiti hidrolipidno pregrado kože dojenčkov, otrok in odraslih, kar potrjujejo številni klinični rezultati. Čeprav ima enako strukturo kot odrasla koža, je koža dojenčkov tanjša, ranljivejša in občutljivejša na zunanje dejavnike, zato je učinkovitost izdelkov treba preizkusiti zlasti na njihovi koži. Po 4 tednih uporabe 98 % vprašanih meni, da je koža njihovega otroka zaščitena pred suhostjo.

BABY SKIN – vse o koži vašega dojenčka! Da bi starši vedno imeli pri roki vse nasvete za nego dojenčkove kože, je La Roche-Posay lansiral novo spletno stran Baby Skin z uporabnimi nasveti strokovnjakov in priporočili izdelkov za nego!

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si