Odprta kuhna najavila začetek nove sezone

Priljubljena kulinarična tržnica Odprta kuhna bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani svoje stojnice z dobrotami iz vse Slovenije in z vsega sveta postavila tudi letos.

Otvoritev že 8. sezone bo ekipa Odprte kuhne pripravila v petek, 20. marca,
nato pa bodo gurmanska druženja potekala vsak sončni petek vse do konca oktobra.

 

 

Odprta kuhna je v preteklih sedmih letih postala osrednji družabni dogodek in ena najbolj prepoznavnih turističnih znamenitosti prestolnice. Hkrati predstavlja največjo kulinarično  prireditev v državi, ki vsako sezono z mešanico uličnih klasik, najnovejših trendov, vrhunske kulinarike, slovenskih dobrot ter eksotičnih jedi z vsega sveta navduši domače in tuje obiskovalce.

 

»Tudi za letos pripravljamo vrsto novosti in tako bo, kot vsako leto, približno četrtina ponudnikov novih. Predstavili bomo gurmanske trende, obogatili brezmesno ponudbo, uvedli brezgotovinsko plačevanje ter pri postrežbi hrane in pijače popolnoma odstranili plastiko, saj želimo, da je Odprta kuhna trajnostno naravnan dogodek,« sta ključne novosti 8. sezone strnila soustanovitelja Odprte kuhne Alma in Lior Kochavy. Dodala sta, da potekajo tudi dogovori za gostovanja dogodka po vsej Sloveniji, tako da lahko prijetna druženja ob dobri hrani pričakujejo tudi v drugih slovenskih mestih.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si