ODŠTEVAMO: aprila kršimo pravila s Chippendalsi

C_2S pospešenim srčnim utripom odštevamo dneve do prihoda poželjivih Chippendalsov!

Letos za podivjane hormone ne bo zaslužna le pomlad, k temu bodo znatno pripomogla tudi izklesana telesa vročih Chippendalsov, ki bodo že čez dobra dva tedna, natančneje 14. aprila, nevarno segrela ozračje Hale Tivoli. Plesalci, za katerimi vzdihujejo ženske po vsem svetu, bodo v sklopu aktualne turneje »Break the Rules« podžigali in uresničevali skrite fantazije, širili vročico ter pričarali ultimativni ženski večer. Njihovi seksi gibi bodo šibili kolena obiskovalk vseh generacij, medtem ko se bodo predsodki kot po tekočem traku trgali skupaj z majicami, ki jih bodo Chippendalsi odvrgli s svojih teles. Ne zamudite najbolj poželjivega dogodka leta in si na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si hitro zagotovite najbolj zaželene vstopnice v mestu.

CHIPPENDALSI znajo presenetiti, zadovoljiti in navdušiti z vsakim seksi gibom, ki ga naredijo!

KDO SO PLESALCI, ZA KATERIMI VZDIHUJE VES SVET?

Zgodba Chippendalsov se je pričela leta 1979 v Los Angelesu, ko so obnoreli žensko občinstvo kot prva moška striptiz zasedba. Njihov uspeh je bil bliskovit, saj so v hipu postali pop fenomen, odprli klub v New Yorku in pričeli snovati skupine, ki so plesno vročico ponesle po vsem svetu. Vseskozi so njihovi do potankosti izpiljeni nastopi namenjeni razvajanju žensk, ki jim z mešanico plesa, petja in striptiza kradejo dih in pospešujejo utrip. Danes so Chippendalsi tudi stalni rezidenti v Las Vegasu, kjer gostijo zvezdnike svetovnega kova, trenutno jim na tamkajšnjem odru družbo dela supermodel Tyson Beckford.

C_1

Chippendalsi, ki so s profesionalno scensko produkcijo in kakovostnimi koreografijami pripomogli k sprejemanju striptiza kot oblike zabave in nenazadnje tudi športa, so brez dvoma fenomen. To dokazujejo podatki, da so tekom zadnjih 35 let nastopili za več kot 100 milijonov žensk v preko 100 državah. Prepotovali so skoraj 11 milijonov kilometrov in na tej dolgi in zahtevni poti porabili 56.000 metuljčkov ter s svojih dovršenih teles strgali več kot 1,2 milijona majic.

Tiste srečnice, ki si bodo zagotovile VIP vstopnice, pa še pred vročim spektaklom čaka nepozabno druženje s fanti ob kozarčku penine.

Ne ostanite na suhem in si pravočasno zagotovite vstopnice, ki so količinsko omejene v več posebnih kategorijah:

VIP SEDIŠČE: 49,00 EUR

(vključuje srečanje s Chippendalsi pred nastopom!)

KATEGORIJA I: 39,00 EUR

KATEGORIJA II: 29,00 EUR

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si